Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Νέα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας σε πορεία για τον Κουφοντίνα

Επεισόδια με χημικά και την αύρα της ΕΛ.ΑΣ. στην πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας. Τα επεισόδια σημειώνονται ενώ είναι σε εξέλιξη η συγκέντρωση υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στα Προπύλαια.

https://fb.watch/3SdQ3Tccw1/

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να απομακρύνουν τους διαδηλωτές προς την πλατεία Ομονοίας. Τότε οι συγκεντρωμένοι εκτόξευσαν μπουκάλια με νερό προς την πλευρά των αστυνομικών των ΜΑΤ, με τους αστυνομικούς να απαντούν με χρήση χημικών. Στο μεταξύ από νωρίς το απόγευμα αστυνομικοί προχώρησαν στο κλείσιμο των πλατειών Κλαυθμώνος και Κοραή.

Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί σταματούσαν όποιον επιχειρούσε να διασχίσει τη συγκεκριμένη περιοχή ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ βρέθηκαν προληπτικά εκεί. Παράλληλα εμφανίστηκε και η αύρα της αστυνομίας με σκοπό ρίξει νερό προς τους διαδηλωτές εάν χρειαστεί.

astynomia_propylaia_3

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...