Κοινωνία

Καβάλα: Συνελήφθη διακινητής που μετέφερε 8 παράτυπους μετανάστες

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου σε οικισμό της Καβάλας ένας αλλοδαπός διακινητής παράτυπων μεταναστών, ενώ προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ άτομα, μεταφέροντάς τους μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης αγνόησε την υπόδειξη των αστυνομικών να σταματήσει και μάλιστα ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα επιχειρώντας να διαφύγει πεζός, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν τον αλλοδαπό, και από την έρευνα προέκυψε ότι στερείτο άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το αυτοκίνητο, έχει δηλωθεί κλοπή στις 10 Φεβρουαρίου σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...