Lamanif
Κοινωνία

Εξαφάνιση Lamanif: Τον εκβιάζουν με ψεύτικο προφίλ στα κοινωνικά μέσα

Κοντά στους δικούς του ανθρώπους επέστρεψε ο 24χρονος ράπερ Lamanif, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Οι Αρχές ερευνούν τα πάντα για να δουν τι οδήγησε το νεαρό μουσικό στην απόφαση να εξαφανιστεί. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερευνούν και το βίντεο που διακινήθηκε στο διαδίκτυο για να βρουν τους παραγωγούς και να διαπιστωθεί αν ο νεαρός ράπερ έπεσε θύμα εκβιασμού από κύκλωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έχουν εντοπιστεί τα προφίλ που έχουν ανεβεί τα βίντεο και νομίζω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εντοπιστούν και τα άτομα που βρίσκονται πίσω από το ψεύτικο προφίλ από όπου έχει διακινηθεί αυτό το ροζ βίντεο», δήλωσε η δικηγόρος του ράπερ, Κική Παπακιρτζίδου, η οποία στη συνέχεια επισήμανε: ««Αυτό το βίντεο έχει μια παραγωγή. Στην παραγωγή συμμετέχουν συγκεκριμένα άτομα. Οι αστυνομικοί θα ξεκινήσουν από την παραγωγή του βίντεο και εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι, αυτος που έκανε την παραγωγή που το έδωσε πότε το έδωσε με ποιο αντάλλαγμα και ποιο σκοπό…».

Ο νεαρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, εμφανώς ταλαιπωρημένος σε δημοτικό σχολείο στην περιοχή της Ανάληψης. Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος ράπερ αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για την περιπέτεια του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...