Κοινωνία

Παιανία: Κινητοποίηση του Δήμου για να εξυπηρετηθεί νεφροπαθής

Άμεση ήταν η κινητοποίηση μέσα στον χιονιά του Δήμου Παιανίας, προκειμένου να εξυπηρετηθεί νεφροπαθής κάτοικος που κινδύνευσε να χάσει την προγραμματισμένη αιμοκάθαρση. Συνεργείο του Δήμου μετέβη στην περιοχή και προχώρησε στη διάνοιξη του δρόμου, ενώ στη συνέχεια εξασφαλίστηκε η μετάβασή του στο Κέντρο, όπου έπρεπε να υποβληθεί στην αιμοκάθαρση.

«Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης, όλος ο μηχανισμός βρίσκεται επί ποδός ήδη από το βράδυ της Δευτέρας, ώστε να εξασφαλιστεί πως δεν θα αποκλειστεί κανείς. Οι υπηρεσίες του Δήμου Παιανίας είναι στο πλευρό των κατοίκων», δήλωσε ο δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης και προσέθεσε: «Όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα που έχουν ανακοινωθεί από την Παρασκευή, ώστε να λάβει βοήθεια. Παρακαλώ να περιοριστούν οι μετακινήσεις των πολιτών στις άκρως απαραίτητες. Είναι μια δοκιμασία, την οποία θα περάσουμε με επιτυχία».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...