Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αποκάλυψη-σοκ: Ακόμα μία καθηγήτρια αποπλάνησε μαθητή!

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια η καθηγήτρια που κατηγορείται ότι αποπλάνησε ανήλικο μαθητή της με το Star να αποκαλύπτει παρόμοια υπόθεση με πρωταγωνιστές παντρεμένη φιλόλογο που ασελγούσε επίσης σε μαθητή της μέσα στο σπίτι του.

Πιο συγκεκριμένα, μια 32χρονη φιλόλογος προσελήφθη από τους γονείς μαθητή στα βόρεια προάστια για να καλύψει τα κενά του στην Έκθεση. Το μάθημα γίνονταν στη σοφίτα που ήταν το δωμάτιο του παιδιού και εκεί με το που έκλεινε η πόρτα, μόνο μάθημα δεν έκανε. Αποδείχθηκε πως είχαν ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές και ο πρώτος που το έμαθε ήταν ο πατέρας.

Αυτό που κίνησε τις υποψίες ήταν το γεγονός πως η 32χρονη κλείδωνε την πόρτα όταν έμπαιναν στο δωμάτιο για το μάθημα. Όσες φορές προσπάθησε με κάποιο τρόπο να δει τι γίνεται μέσα, δεν τα κατάφερε και έτσι προσέλαβε ιδιωτικό ερευνητή.

Όπως αποδείχθηκε είχαν ολοκληρωμένες ερωτικές επαφές, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ο πατέρας και να πάει μαζί με τον ερευνητή για να τον συναντήσουν και να τελειώσει εκεί το θέμα, το οποίο δεν έφτασε ποτέ στην δικαιοσύνη.

Τα μηνύματα που έκαψαν την 36χρονη καθηγήτρια


Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την σχέση της 36χρονης καθηγήτριας με τον 13χρονο μαθητή της που αποκαλύφθηκε από τους γονείς του παιδιού.

«… θα ταξιδέψουμε σ’ ολόκληρη την Ευρώπη…». Πρόκειται για την κατάληξη του μηνύματος που έστειλε η 36χρονη καθηγήτρια, λίγο πριν την τελευταία τις συνάντηση με τον 13χρονο μαθητή της.

Αυτό το μήνυμα ήταν που θορύβησε πλήρως την έκπληκτη μητέρα του ανήλικου, που τον είχε παρασύρει η 36χρονη καθηγήτρια του και είχαν ολοκληρωμένη σεξουαλική σχέση.

Η έντρομη μητέρα πίστεψε πως θα χάσει τον γιο της, θα φύγει μακριά από το σπίτι τους, ένα αγόρι μόλις 13 ετών. Χωρίς να χάσει χρόνο πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ και βρέθηκε στα γραφεία του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, για να καταγγείλει το γεγονός, προσκομίζοντας μάλιστα φωτογραφίες του γιου της σε άσεμνες πόζες μαζί με την 36χρονη φιλόλογο που του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το προαναφερθέν μήνυμα που έστειλε η καθηγήτρια στον 13χρονο και τρομοκράτησε την μητέρα του παιδιού φαίνεται πως ήταν καταλυτικό, για την πορεία αυτής της ιδιόμορφης σχέσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη φέρεται να έγραψε στον 13χρονο πως πρέπει να κάνουν υπομονή: «… να περάσει η πανδημία …θα φύγουμε από την Ελλάδα και θα ζήσουμε ελεύθερα τον έρωτα μας… έχω μαζέψει αρκετά χρήματα από τα ιδιαίτερα, θα ταξιδέψουμε σ’ ολόκληρη την Ευρώπη…».

Από τις αρχές του 2020 οι γονείς του παιδιού είχαν εμπιστευτεί την διδασκαλία του 13χρονου γιου τους στην 36χρονη καθηγήτρια, η οποία μάλιστα είχε τις καλύτερες συστάσεις.

Μάλιστα η μητέρα του αγοριού είχε γίνει φίλη με την καθηγήτρια στα social media, σχολιάζοντας θετικά τις δράσεις που αναλάμβανε με ανήλικους μαθητές, η φιλόλογος. Άλλωστε και η ίδια είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού. Βέβαια η μητέρα του 13χρονου δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί την εξέλιξη, μέχρι που άρχισε αντιλαμβάνεται σταδιακά την αλλαγή συμπεριφοράς του γιου της.

Έπειτα από αυτή την διαπίστωση, η μητέρα έψαξε τον υπολογιστή και το κινητό του παιδιού, για να διαπιστώσει έντρομη την σεξουαλική σχέση που είχε ο ανήλικος μαθητής με την καθηγήτρια του, καθώς είδε ακόμα και γυμνές φωτογραφίες από δωμάτια ξενοδοχείων, κυρίως όμως διάβασε το μήνυμα όπου ευθαρσώς η καθηγήτρια προέτρεπε τον ανήλικο μαθητή να φύγουν στο εξωτερικό.

«Σε περιμένω στο γνωστό σημείο»


Σ’ ένα από τα μηνύματα που είχε στείλει η φιλόλογος στον 13χρονο, προκειμένου να τον ενημερώσει πως τον περίμενε σε θεματικό δωμάτιο ξενοδοχείου ημιδιαμονής, έγραφε μεταξύ άλλων σύμφωνα με πληροφορίες: «…σε περιμένω με αγωνία στο γνωστό σημείο…».

Στη δικογραφία που έχει συνταχθεί αναγράφεται ξεκάθαρα πως η 36χρονη παρότρυνε τον ανήλικο να βρίσκει διάφορες δικαιολογίες ώστε να φεύγει από το σπίτι του, κάτι που ευθέως παραπέμπει σε καθοδήγηση του 13χρονου από την 36χρονη, βρίσκεται ήδη στα χέρια της 16ης Ανακρίτριας, η οποία από μέρα σε μέρα θα καλέσει την καθηγήτρια για εξηγήσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ