Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αυτή είναι η καθηγήτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην δικογραφία που σχηματίστηκε από τους αξιωματικούς της ΕΛ. ΑΣ που έχουν αναλάβει την υπόθεση και τις τελευταίες ώρες συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Όλα ξεκίνησαν στις 20 Ιανουαρίου όταν οι γονείς του μαθητή της Β΄ Γυμνασίου προσήλθαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και κατέθεσαν τα όσα τους είπε ο γιος του αλλά και το υλικό με “ροζ” περιεχόμενο που βρέθηκε στο υπολογιστή του.

Στις εικόνες αυτές απεικονίζονταν οι ερωτικές περιπτύξεις της 35χρονης καθηγήτριας με τον ανήλικο όπου είχαν διαδραματιστεί σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, στο αυτοκίνητο της αλλά και στο σπίτι του 13χρονου όταν έλειπαν οι γονείς του.

https://www.youtube.com/watch?v=LNt95UeOq1I

Κάποια στιγμή η μητέρα του παιδιού αντιλήφθηκε την ύπαρξη ροζ φωτογραφιών και βίντεο που απεικόνιζαν ερωτικές πράξεις ανάμεσα στον 13χρονο και την καθηγήτριά του. Το υλικό βρισκόταν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ανήλικου. Η μητέρα αμέσως κατήγγειλε την 36χρονη φιλόλογο στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και μάλιστα προσκόμισε το αποδεικτικό υλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κατηγορούμενη φέρεται, όπως προέκυψε από την έρευνα, να είχε υποσχεθεί στον 13χρονο ότι θα ταξίδευαν μαζί στο εξωτερικό με την πρώτη ευκαιρία.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι η καθηγήτρια είχε πάει μαζί με τον ανήλικο σε ξενοδοχείο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είχε συνάψει ένα είδος σχέσης με τον μαθητή, τον οποίο όσο περνούσε ο καιρός ήθελε να βλέπει και πιο συχνά. Μάλιστα, δεν είχε πρόβλημα να απαθανατίζει ερωτικές σκηνές.

Η 36χρονη δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Ωστόσο, η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια Ανακριτή. Η καταγγελία για το περιστατικό έγινε από τη μητέρα του παιδιού πριν από περίπου 20 ημέρες, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. δεν εξέδωσε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό (λόγω του γεγονότος ότι το θέμα είναι ευαίσθητο).

 

GALLERY

Αυτή είναι η καθηγήτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

μάχες για το Βολτσάνκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση επί της γης το Βολτσάνσκ-Ρώσος Ανταποκριτής: «Ουκρανοί και Ρώσοι πολεμάνε μέσα στα ίδια κτήρια-Χάος που θυμίζει Στάλινγκραντ»

Δεν υπάρχει ξεκάθαρα γραμμή επαφής στις ρωσο-ουκρανικές μάχες για την πόλη Βολτσάνκ του Χαρκόβου και ως αποτέλεσμα ο...