Κοινωνία

Βιασμός 11χρονης: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις με ανατροπές για τον κατηγορούμενο προπονητή

«Βιασμός με όλο το νόημα. Ημουν τότε 11 χρόνων. Ημουν σε σοκ και αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν. Ηταν πάρα πολύ δύσκολο. Απλά, δεν ήθελα να το περάσει και η οικογένειά μου τότε», περιέγραψε πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξή της, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη, η 21χρονη σήμερα αθλήτρια, περιγράφοντας τον βιασμό της από τον προπονητή της, όταν εκείνη ήταν ακόμη σε τρυφερή ηλικία.

Το θύμα φέρεται μάλιστα να είπε στην κατάθεσή του ότι ο 38χρονος προπονητής απείλησε τη ζωή της και της οικογένειάς της προκειμένου να μη μιλήσει για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.

«Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους. Ημουν 14 όταν το είπα, ναι, και δεν άντεχα άλλο και έπρεπε κάπως να βρω το θάρρος να το πω στους γονείς μου. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία. Εφυγε βράδυ ο προπονητής», έχει περιγράψει, διαψεύδοντας με απόλυτο τρόπο τους ισχυρισμούς του.

Την ίδια στιγμή, αποδεχόμενος εν μέρει τις πράξεις του, πλην αυτής του βιασμού, και ζητώντας να μπει στη φυλακή εμφανίστηκε στην ανακρίτρια κατά την απολογία του ο 38χρονος προπονητής. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε -όπως και στις τηλεοπτικές του συνεντεύξεις- ότι είχε σχέση (!) με την ανήλικη κοπέλα, αλλά και την οικογένειά της. Για τον τελευταίο ισχυρισμό του φέρεται να κάλεσε μάρτυρα, που έχει ήδη καταθέσει στην ανακρίτρια για την υπόθεση.

Πρόκειται για μητέρα συναθλήτριας του θύματος, η οποία στην κατάθεσή της φέρεται να λέει ότι ο προπονητής είχε αναπτύξει σχέσεις με την οικογένεια της ανήλικης, ενώ η μητέρα της φέρεται να είπε σε μεταξύ τους συζήτηση ότι «συχνά προπονητές παντρεύονται αθλήτριές τους».

«Η κόρη μου ήταν στον ίδιο όμιλο και ήταν στην ίδια κατηγορία και αγωνιστική ομάδα με την ανήλικη τότε αθλήτρια. Επειδή ήταν ο δεύτερος προπονητής που ήρθε στην ομάδα, σε σχέση με τον προηγούμενο ήταν καλύτερος και στον αγωνιστικό τομέα, αλλά πρόσεχε και τα παιδιά περισσότερο και οι γονείς νιώθαμε ασφάλεια για τα παιδιά μας. Η συμπεριφορά του ήταν ίδια απέναντι σε όλα τα παιδιά της ομάδας», φέρεται να λέει στην κατάθεσή της.

Ωστόσο, η κατάσταση άλλαξε από ένα σημείο και έπειτα, με τον προπονητή να πηγαινοφέρνει στις προπονήσεις την ανήλικη αθλήτρια. «Εγώ πολλές φορές περνούσα από το μαγαζί του πατέρα της για να την πάρω να την πάω μαζί με την κόρη μου στην προπόνηση, αλλά μου έλεγαν ότι θα την φέρει ο προπονητής. Από ένα σημείο και ύστερα η σχέση της οικογένειας της κοπέλας με τον προπονητή είχε γίνει πολύ στενή και κάνανε παρέα, του έφερναν φαΐ στην προπόνηση», φέρεται να περιέγραψε η μάρτυρας.

Μάλιστα, σε συζήτηση που φέρεται να έκανε με τον πατέρα της ανήλικης τότε κοπέλας, λέγοντάς του πως δεν είναι σωστό να στέλνει την κόρη του συνεχώς με τον προπονητή, εκείνος φέρεται να της απάντησε απλώς ότι η κόρη του κάνει πρωταθλητισμό. «Εγώ είχα παρατηρήσει ότι υπήρχε μια ιδιαίτερη σχέση της κοπέλας με τον κατηγορούμενο, κυρίως από το 2012 και μετά, που ξεφεύγει από τη σχέση προπονητή-αθλήτριας», φέρεται να κατέθεσε η μάρτυρας, συμπληρώνοντας ότι το καλοκαίρι του 2013 «την άκουσα να του λέει: να σου βάλω αντηλιακό στην πλάτη για να μην καείς».

Η μάρτυρας φέρεται να περιέγραψε ότι ο προπονητής παραλάμβανε την ανήλικη από το σχολείο, αλλά και σε ώρες εκτός προπονήσεων. «Εγώ είχα δει τον προπονητή να την παίρνει από το σχολείο σε ώρες εκτός προπονήσεων, αλλά το είχα μάθει και από άλλους. Εκείνες τις δυο φορές την πήρε από το σχολείο και την πήγε στο μαγαζί. Οι γονείς της δεν την άφηναν βραδινές ώρες να κάνει παρέα με τα άλλα παιδιά. Η ζωή της ήταν σχολείο, ιστιοπλοΐα, μαγαζί. Ξέρω ότι και μια άλλη μητέρα συναθλήτριας, η οποία είχε περισσότερη οικειότητα με την οικογένεια της κοπέλας, της είχε μιλήσει για τη σχέση της μικρής με τον προπονητή και εκείνη του απάντησε ότι “θα την περιμένει”».

Κλείνοντας την κατάθεσή της, φέρεται να υποστήριξε ότι όταν ο προπονητής έφυγε στη μέση της σεζόν, όλοι υπέθεσαν ότι κάτι είχε συμβεί. «Μια μέρα που είχαμε πάει για προπόνηση, δεν ήρθε και μας είπαν ότι έφυγε. Αυτό το σκεφτήκαμε γιατί βρισκόμασταν στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου. Στενoχωρηθήκαμε όλοι γιατί είναι πολύ άσχημο αυτό που της συνέβη σε μια τόσο τρυφερή ηλικία» φέρεται να ισχυρίστηκε η μάρτυρας, καταλήγοντας: «Αργότερα όμως είχε αναλάβει την κοπέλα και την κόρη μου άλλος προπονητής και διαπιστώσαμε ότι και αυτός πηγαινοέφερνε την κοπέλα στις προπονήσεις, οπότε οι μαμάδες πάψαμε να έχουμε σχέσεις με τη μητέρα της ανήλικης».

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ

«Η μητέρα της ήθελε στο μέλλον να παντρευτούμε»

Ο 38χρονος κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι με την έλευσή του στον όμιλο ιστιοπλοΐας δεν είχε δώσει σημασία στο κορίτσι. «Εγώ δεν είχα την προσοχή στραμμένη σε εκείνη, γιατί τα άλλα παιδιά ήταν σε καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο, εκείνη διεκδικούσε συνεχώς την προσοχή μου με διάφορους τρόπους, οι οποίοι δεν περιορίστηκαν μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Για παράδειγμα, μου έφτιαχνε και μου έδινε δώρα, με πείραζε, προσπαθούσε να είναι κοντά μου. Τότε ήταν σίγουρα στο Δημοτικό, αλλά δεν θυμάμαι σε ποια τάξη» φέρεται να είπε.

Κατά τον κατηγορούμενο η επαφή με την αθλήτρια άρχισε να γίνεται στενότερη τον χειμώνα του 2012. «Η μητέρα της εξέφρασε την επιθυμία της κάποια στιγμή εγώ και η αθλήτριά μου στο μέλλον να παντρευτούμε. Αυτό το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά δεν είχα εκδηλώσει τα συναισθήματά μου σε εκείνη. Αυτή η συζήτηση περί γάμου έγινε έκτοτε πάρα πολλές φορές με τη μαμά της, ενώ αντίθετα ο μπαμπάς της, όταν μας έβλεπε να ερχόμαστε πιο κοντά, φαινόταν ότι δυσανασχετούσε», είπε μεταξύ άλλων περιστατικών που φέρεται να περιέγραψε κατά την απολογία του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...