Κοινωνία

Χανιά: Λύγισε καρδιές ο σκύλος του θύματος που αναζητεί το αφεντικό του

Ο σκύλος του άτυχου Βρετανού, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός σήμερα το πρωί (31/1/2021) από το βυθισμένο του σκάφος στον κόλπο της Σούδας, ήταν πάνω στο ιστιοφόρο, κοντά στο άψυχο σώμα του ηλικιωμένου.

Τον αναζητά, χωρίς να θέλει να απομακρυνθεί από το σημείο…

https://www.facebook.com/filozoikos.chaniwn/posts/2841195326136431

Το σκυλάκι, το οποίο ήταν σε σύγχυση και σε κατάσταση σοκ, περιέθαλψαν, αρχικά, οι ψαράδες και έπειτα το μετέφεραν στο Λιμεναρχείο, από εκεί, το παρέλαβε η ΜΚΟ και το σκυλάκι μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο.

Η ΜΚΟ απευθύνει έκκληση στους Κρητικούς για την προσωρινή φιλοξενία του σκύλου έως ότου βρεθεί η οικογένεια του άτυχου Βρετανού.

Ο σκύλος μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ακτή, ωστόσο ήταν φοβισμένος και κοιτούσε συνεχώς το σημείο όπου βυθίστηκε το σκάφος. Μάλιστα κάποια στιγμή έτρεξε και ξέφυγε από τα χέρια των λιμενικών, για να καταλήξει σε ένα σημείο όπου είχε καλύτερη οπτική επαφή με το βυθισμένο ιστιοφόρο.

https://youtu.be/mRjr8OTf0hM

Αξίζει να σημειωθεί ότι κλήθηκε ο Φιλοζωικος σύλλογος Χανίων «Η Προστασία των Ζώων» προκειμένου να αναλάβει την φροντίδα του σκύλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...