Κοινωνία

Η ώρα της κρίσης για τον Γιάννη Λαγό - Στην ευρωβουλή η άρση ασυλίας

Η ώρα της κρίσης για το καταδικασμένο μέλος της Χρυσής Αυγής και ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό έφτασε, καθώς την επόμενη εβδομάδα εισέρχεται στην ευρωβουλή η υπόθεση της άρσης ασυλίας του. Η επιτροπή νομικών υποθέσεων θα αποφασίσει για την άρση της ασυλίας του, κάτι που θεωρείται δεδομένο λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων του.

Οι διαδικασίες επιταχύνθηκαν καθώς το μέλος της εγκληματικής οργάνωσης είχε ασυλία και δεν βρισκόταν στη φυλακή όπως και οι υπόλοιποι. Από τις αρχές Οκτωβρίου, οπότε κι εκδόθηκε η ιστορική απόφαση, ο Γιάννης Λαγός πηγαινοέρχεται ανενόχλητος στις Βρυξέλλες.

Ο Λαγός μπορεί να πηγαινοέρχεται στις Βρυξέλλες, αλλά στην Ευρωβουλή δεν εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του "Βηματοδότη". Έχει να φανεί από τότε που του επιβλήθηκε η ποινή φυλακίσεως. Ο Λαγός έχει από τις υψηλότερες ποινές μεταξύ των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, 13 χρόνια και 8 μήνες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...