Κοινωνία

Χανιά: Τράβηξε μαχαίρι σε διασώστη του ΕΚΑΒ που τον πήγε στο νοσοκομείο

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε νωρίτερα το βράδυ της Πέμπτης στα επείγοντα του Νοσοκομείου Χανίων με «πρωταγωνιστή» έναν άντρα που είχε μεταφερθεί νωρίτερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Άγιος Γεώργιος».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο συγκεκριμένος άντρας κινητοποίησε την ΕΛ.ΑΣ καθώς εντοπίστηκε πεσμένος κάτω στη γέφυρα του κολυμβητηρίου στον Κλαδισό. Οι αρχές με τη σειρά τους ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ προκειμένου να σπεύσει στο σημείο για να παραλάβει τον άντρα.

Έτσι και έγινε καθώς άμεσα κινήθηκε μονάδα και παρέλαβε τον άντρα λεπτομέρειες για την ταυτότητα του δεν έχουν γίνει γνώστες για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Μάλιστα καθ' όλη τη διάρκεια της διακομιδής ο άντρας έχει τις αισθήσεις του κανονικά.

Με το που έφτασε ωστόσο στα επείγοντα έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τον διασώστη αλλά και όλους όσους ήταν γύρω εκτοξεύοντας ύβρεις και απειλές.

Το γεγονός έφερε αναστάτωση ενώ ενημερώθηκε κατευθείαν η ασφάλεια του νοσοκομείου που με την σειρά της ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. για τον «θερμόαιμο» άνδρα.

 

Ο ίδιος συνελήφθη και τώρα καλείται να δώσει εξηγήσεις για την περίεργη πράξη του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ