Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Στον ανακριτή ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε 11χρονη αθλήτρια

Mε αστυνομική κλούβα έφτασε πριν λίγο στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο 38χρονος προπονητής ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε αθλήτρια της ιστιοπλοΐας όταν ήταν 11 ετών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος.

https://www.youtube.com/watch?v=MrSyp25PORw&t=1s

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν έχει να δηλώσει κάτι απάντησε: «Να πείτε στο Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο προπονητής συνελήφθη χθες (24.01) στην Σάμο όπου διαμένει και οδηγείται ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

«Ερχόμαστε σήμερα στα πλαίσια του καλέσματος της Δικαιοσύνης για την προανακριτική διαδικασία της Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου. Θα βοηθήσουμε όλοι, σε μια συγκλονιστική καταγγελία της Σοφίας, να λάμψει η αλήθεια και να προχωρήσουμε για την εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού» είπε ο δικηγόρος του 38χρονου κ. Παπαδημητρίου. 

 

«Την περίμενα να μεγαλώσει, να με διαλέξει μόνη της» 

 

«Περίμενα να μεγαλώσει, μετά τα 18 την παρακολουθούσα και έλεγα «Άντε ρε γαμώτο, θα με πάρει ποτέ τηλέφωνο;». Δεν ήθελα να την ενοχλήσω. Ξέρεις σε αυτά τα πράγματα θέλεις να σε αναζητήσει ο άλλος. Είχε, υπήρξανε αγγελιοφόροι που ξέρανε πού είμαι. Την περίμενα να μεγαλώσει, να με διαλέξει μόνη της. Την αγαπάω, πώς να στο εξηγήσω; Δεν το έκανα και τώρα το έχω μετανιώσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς μπορώ τώρα εγώ να πω ότι τον βίαζα αυτόν τον άνθρωπο; Είχα δεσμό και την χώρισα για αυτήν την κοπέλα, για αυτήν την κοπέλα. Δεν μπορούσα να κοιτάξω άλλη. Αλλά δεν ήταν το σεξουαλικό, για όνομα του Θεού. Έβλεπα άλλα πράγματα. Ήθελα να μπω στην οικογένειά της, να τους στηρίξω, να τους βοηθήσω.

Είχα πολύ αληθινά συναισθήματα, ειλικρινή. Ποιος βιασμός; Άμα ρωτήσετε τα παιδάκια εκεί μέσα που ήταν στην ηλικία της, θα σας το πούνε όλοι. Ήθελα να την παντρευτώ, πού είναι το κακό; Μου έλεγε η μάνα μου “Γιατί δεν αφήνεις έναν άνθρωπο να σε πλησιάσει;”. Τι να της πω τώρα; Ότι είμαι ακόμα εκεί; Ναι, ακόμα εκεί είμαι».

https://www.youtube.com/watch?v=-0o7zFRe6Z4&t=3s

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...