Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση απεγκλωβισμού για δύο αδέρφια

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, επιχείρηση μεταφοράς σε ασφαλές σημείο δύο ατόμων στην ορεινή Ανατολική Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια γυναίκα και έναν άνδρα (αδέλφια) που ακινητοποιήθηκαν με το όχημα τους λόγω της χιονόπτωσης στην επαρχιακή οδό Πετροκέρασα-Λιβάδι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της πυροσβεστικής, τα δυο αδέλφια είναι καλά στην υγεία τους και κάλεσαν για βοήθεια στις 17:45. Άμεσα κινήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η Πολιτική Προστασία, ενώ αναμένεται να φτάσει στο συγκεκριμένο σημείο του επαρχιακού δρόμου Πετροκέρασα – Λιβάδι, εκχιονιστικό μηχάνημα για να κρατήσει ανοιχτό το οδόστρωμα και να απομακρυνθεί το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο αδέλφια.

 

Χιόνια μέχρι το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η πόλη ντύθηκε από το πρωί στα λευκά, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία. Η πυκνή χιονόπτωση άρχισε τα ξημερώματα και συνεχίζεται ακόμη και στο κέντρο της πόλης. Περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, στο Χορτιάτη, το Πανόραμα, το Ρετζίκι, το Ωραιόκαστρο, τον Τρίλοφο, την Πυλαία και άλλες περιοχές το έχει στρώσει, με τα εκχιονιστικά μηχανήματα των δήμων και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να βρίσκονται σε ετοιμότητα. 

https://www.youtube.com/watch?v=rxfQ-EOuVOs&feature=emb_title

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...