Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη μεγαλέμποροι ηρωίνης

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν έξι άτομα που κρίθηκαν ένοχοι για διακίνηση 42 κιλών ηρωίνης, η συνολική αξία της οποίας προσδιορίστηκε από τις Αρχές σε 800.000 ευρώ.

Την υπόθεση αποκάλυψαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής όταν ύστερα από επιχείρηση, το Σεπτέμβριο του 2019, συνέλαβαν στη δυτική Θεσσαλονίκη τέσσερις Βούλγαρους και δύο Αλβανούς, ηλικίας 31 έως 55 ετών.

Η κατασχεθείσα ναρκωτική ουσία εντοπίστηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου σε δύο αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η ηρωίνη φέρεται να είχε εισαχθεί από την ελληνοτουρκική μεθόριο και εκτιμάται ότι ήταν βουλγαρικής προέλευσης. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι προοριζόταν για διακίνηση στην Αθήνα.

Στην πλειονότητά τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία, αλλά δεν έπεισαν τους δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης που τους έκριναν ένοχους χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού, επιβάλλοντας στον καθένα ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

su25-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταστροφικό εναέριο ατύχημα πάνω από την Ουκρανία! Ρωσικό Su-25 «κατέρριψε» κατά λάθος άλλο ρωσικό Su-25 που πετούσε δίπλα του -Δείτε το βίντεο

Ένα τρομερό ατύχημα συνέβη εχθές πάνω από το Ντονιέτσκ, με αποτέλεσμα την καταστροφή ενός ρωσικού επιθετικού...
ΗΠΑ 0

Τυχαίο γεγονός ή προειδοποίηση προς τον Τραμπ;-Πέντε παραβιάσεις του εναέριου χώρου σε μία ημέρα στη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων του Προέδρου των ΗΠΑ

Είναι γεγονός ότι χάρη στην πολιτική του ο Τραμπ τόσο στο εσωτερικό των ΗΠΑ, όσο και Διεθνώς, έχει αποκτήσει πολλούς...