Κοινωνία

Καλή χρονιά! Ευχές για το νέο έτος 2021 από το Πενταπόσταγμα και τους συνεργάτες του!

Το 2020 μας δίδαξε μέσα από στιγμές θλίψης, πόνου και αγωνίας που θα μείνουν ανεξίτηλες, ότι όσα θεωρούμε κεκτημένα και δεδομένα δεν υφίστανται τελικά καθώς το υπερπολύτιμο αγαθό του δώρου της ζωής είναι ανώτερο και ασύγκριτο από το κάθετι.

Το μάθημά του, λοιπόν, είναι να μας κάνει τελικά Ανθρώπους και να αντιληφθούμε πως η ζωή είναι παροδική κι εμείς προσωρινοί.

Σας υποσχόμαστε ότι εδώ στο στο Πενταπόσταγμα θα γιορτάσουμε την πραγματική επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση των Ελλήνων, αναπληρώνοντας την τεράστια έλλειψη των επισήμων φορέων.

Ας κατεργαστούμε, λοιπόν, περισσότερο τις ψυχές μας κι ας νιώσουμε έτοιμοι το 2021 να βιώσουμε δυνατές στιγμές γέλιου, χαράς, ευτυχίας μα πάνω απ' όλα ανθρωπιάς και αγάπης στον συνάνθρωπό μας.

Ευχόμαστε στους αναγνώστες μας, Καλή χρονιά, με υγεία, χαρά, πρόοδο σε όλους τους τομείς και κυρίως πνευματική. Ο Θεός να φωτίζει κάθε μας σκέψη. Να έχουμε την καρδιά μας ανοιχτή στην αγάπη, την ψυχή μας ανοιχτή στη συγχώρεση και τα μάτια μας ανοιχτά στις ομορφιές του κόσμου.  

Η χρονιά που έρχεται να είναι δημιουργική και ευλογημένη για όλους προσωπικά αλλά και για το έθνος μας συνολικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...