στρατόπεδο Ναυπλίου
Κοινωνία

Ναύπλιο: Έβγαζαν σέλφι έξω από το στρατόπεδο και τις συνέλαβαν για κατασκοπεία!

Ύποπτες για... κατασκοπεία οι δύο ανήλικες!

Για κατάσκοπους πέρασαν δύο ανήλικες που έβγαζαν φωτογραφίες έξω από το στρατόπεδο στο Ναύπλιο!

Το πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης, όταν δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 15 και 16 ετών, έκαναν την βόλτα τους στην περιοχή. Οι νεαρές όπως συνηθίζουν τα κορίτσια της ηλικίας τους, έβγαζαν φωτογραφίες για τα social media, έξω από το στρατόπεδο στην οδό Αγίου Ανδριανού σύμφωνα με το anagnostis.org.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο φρουρός του στρατοπέδου που είδε τις νεαρές έκρινε ότι πρέπει να ειδοποιήσει τους ανώτερους του και σύντομα στο σημείο έφτασε ένα περιπολικό της αστυνομίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί προσήγαγαν τα δύο ανήλικα κορίτσια, προχώρησαν σε εξακρίβωση στοιχείων και κατέσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι γονείς των κοριτσιών έφτασαν εκνευρισμένοι στο αστυνομικό τμήμα και μετά από παρέμβασή τους, τα κορίτσια αφέθηκαν ελεύθερα χωρίς να καταχωρηθούν τα στοιχεία τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...