Κοινωνία

Κώστας Κοκκινάκης: «Δεν κάνω το εμβόλιο για μια αρρώστια που δεν κινδυνεύω»

O πρώην παίκτης του «Survivor», Κώστας Κοκκινάκης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και ξέσπασε κατά του εμβολίου για τον κορονοϊό.

«Νιώθω λίγο περίεργα. Η αλήθεια είναι ότι ζηλεύω λίγο και σκέφτομαι πόσο ωραία, αλλά και δύσκολα ήταν εκεί. Κάτι που ο κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει. Βλέπει μόνο το μονταρισμένο υλικό. Είναι εύκολο να κρίνεις τους παίκτες, όταν είσαι σπίτι και τρως σουβλάκια και πίτσες. Είναι αστείο να σκοτώσουν ένα καβουράκι μόνο για τη γεύση. Νομίζω ότι τώρα στην αρχή κάποιοι δεν θα αντέξουν και κάποιος ίσως φύγει από μόνος του. Η Μαριπόζα ήταν σαν άρρωστη και κοιμόταν όλη μέρα. Δεν θα αντέξει. Οι "Διάσημοι" είναι πιο αδύναμοι από τους "Μαχητές"» ανέφερε ο γνωστός αθλητής.

Για το «All Star Survivor» τόνισε ότι θα ήθελε να πάει, αλλά καθαρά για οικονομικούς λόγους. Παράλληλα, ο Κώστας Κοκκινάκης αποκάλυψε ότι είναι αντίθετος με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. «Διαβάζω διάφορα που δεν με πείθουν για το εμβόλιο. Όχι, δεν θα το κάνω γιατί δεν κινδυνεύω από το κορονοϊό. Μάλιστα, πιστεύω ότι τον έχω περάσει, χωρίς να το ξέρω. Ούτε το παιδί μου θα βάλω να το κάνει» τόνισε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ