Κοινωνία

Συνελήφθησαν για ναρκωτικά δύο συνοριοφύλακες στο Καστελόριζο

Η αρχική πληροφορία για την οποία μετέβη στο Καστελόριζο κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών αφορούσε σε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που ήταν κρυμμένη σε συγκεκριμένο σημείο στο βουνό του Καστελόριζου, και γι’ αυτό συμμετείχε στην επιχείρηση κι ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος για τον εντοπισμό ναρκωτικών, μιας και η εξαιρετική όσφρηση σε συνδυασμό με την ειδική εκπαίδευση των συγκεκριμένων τετράποδων σπανίως απογοητεύουν τους επικεφαλής που οργανώνουν παρόμοιες έρευνες.

Ωστόσο, οι έρευνες στο βουνό για μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών απέβησαν άκαρπες, και έτσι συνεχίστηκαν στις κατοικίες των δυο 25χρονων συνοριοφυλάκων που φέρονταν να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Στο ένα από τα δυο σπίτια, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε μικροποσότητα χασίς και έτσι οι δυο συνοροφύλακες συνελήφθησαν με την κατηγορία κατοχής ναρκωτικών «για ιδία χρήση» όπως είπαν στους αστυνομικούς της Δίωξης που τους πέρασαν χειροπέδες.

Οι δυο κατηγορούμενοι δεν επέστρεψαν στη Ρόδο μαζί με το κλιμάκιο της Δίωξης αλλά κρατήθηκαν στο Α.Τ Καστελόριζου κι αναμένεται να περάσουν σήμερα το πρωί την πόρτα του Εισαγγελέα προκειμένου να τους αποδοθούν κατηγορίες.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...