Πακιστανοί βιασμος
Κοινωνία

Ο απόλυτος εφιάλτης στον Κεραμεικό: Πακιστανός βίαζε και έδινε ναρκωτικά σε δύο ανήλικες!

Την απόλυτη φρίκη βιώναν δύο ανήλικες στα χέρια ενός Πακιστανού στον Κεραμεικό. Ο εφιάλτης τους φαίνεται να τελείωσε, όταν ο κακοποιός συνελήφθη από τις αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο συγκεκριμένα, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας Πακιστανός ντίλερ ναρκωτικών, ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτα δύο ανήλικα κορίτσια στην περιοχή του Κεραμεικού και τα βίαζε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άνδρες της ΟΠΚΕ εντόπισαν το βράδυ της Κυριακής τα δύο ανήλικα κορίτσια, τα οποία κυνηγούσε στο δρόμο ημίγυμνός, ο Πακιστανός κακοποιός.

Τα δύο νεαρά κορίτσια κατήγγειλαν στους αστυνομικούς ότι ο Πακιστανός τις κρατούσε αιχμάλωτες σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, όπου τις κακοποιούσε και τις βίαζε, ενώ τις απειλούσε ότι αν προσπαθήσουν να φύγουν, θα τις σκοτώσει.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό κακοποιό και μετά από έφοδο στο σπίτι του εντόπισαν μεγάλες ποσότητες κάνναβης, ηρωίνη και 70 υπνωτικά χάπια. Ο Πακιστανός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ανατριχιάζει η κατάθεση άνδρα της ΟΠΚΕ

«Την 13-14/12/20 εκτελώ υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας κατά το ωράριο 22: 00-06: 00. Την 00: 15 της 14. 12, διερχόμενοι από τη συμβολή των οδών Κεραμεικού και Ζήνωνος, εντοπίσαμε δύο ανήλικες κοπέλες να τρέχουν και πίσω τους αλλοδαπό άνδρα να φωνάζει και να τις ακολουθεί» αναφέρει ο αστυνομικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη συνέχεια, όρμησαν πάνω του τον ακινητοποίησαν και όπως αναφέρει «Οι δυο κοπέλες κατήγγειλαν ότι ο άνδρας τις κρατούσε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Κεραμεικού και με απειλές και βία εξανάγκαζε σε συνουσία την δεύτερη κοπέλα ενώ χτυπούσε την πρώτη και απειλούσε ότι αν φύγουν θα τις σκοτώσει. Μας ενημέρωσαν ότι μέσα στο διαμέρισμα υπάρχει ποσότητα ναρκωτικών ουσιών την οποίε διαθέτει προς πώληση στο κέντρο της Αθήνας».

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έκαναν έφοδο στο σπίτι του Πακιστανού οπού εντόπισαν 49 συσκευασίες κάνναβης, 70 χάπια hypnostedon και ηρωίνη.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ