Ανάκριση μέσω τηλεδιάσκεψης
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ανάκριση μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω κορονοϊού!

Ο 35χρονος δεν οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας και απολογήθηκε εξ αποστάσεως επειδή είναι φορέας κορονοϊού.

Συμφωνα με το GRITIMES, αφέθηκε ελεύθερος με όρους μετά την απολογία του ο 35χρονος, ο οποίος φέρεται ότι διακινούσε ναρκωτικά, ενώ ήταν θετικός στον κορονοϊό, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος δεν οδηγήθηκε ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας και απολογήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης που έγινε με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αυτό έγινε επειδή διαπιστώθηκε ότι είναι φορέας covid-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος, κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι προμηθεύτηκε τις ναρκωτικές ουσίες για δίκη του χρήση. Στη συνέχεια με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση των περιοριστικών μέτρων σχετικά με την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έκανε τεστ αντιγόνων και στις 26 Νοεμβρίου ενημερώθηκε μέσω email ότι βρέθηκε θετικός. Από την ιδιωτική κλινική, όπου εξετάστηκε του επισήμαναν ότι έχει υποχρέωση να ενημερώσει τον ΕΟΔΥ και να παραμείνει σε καραντίνα.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν ποσότητες χασίς και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ