Κοινωνία

Ριφιφί σε θυρίδες- Τι αποκαλύπτει θύμα της ληστείας: «Η τράπεζα δεν με πίστευε»

Για το σοκ που βίωσε όταν αντίκρισε την άδεια θυρίδα της μίλησε θύμα της κινηματογραφικής ληστείας σε τράπεζα στο Νέο Ψυχικό. Πρόκειται για τη γυναίκα που πρώτη έκανε την καταγγελία και έτσι αποκαλύφθηκε ότι έλειπαν αντικείμενα και χρήματα και από άλλες θυρίδες.

Την ίδια ώρα,  η αστυνομία λαμβάνει αποτυπώματα από τις θυρίδες και προσπαθεί να τα ταυτοποιήσει με πρόσωπα, ενώ θα κληθούν για κατάθεση όσοι πελάτες κατέβηκαν στο υπόγειο της τράπεζας από τον Αύγουστο μέχρι και το Νοέμβριο, αλλά και οι υπάλληλοί.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι δράστες είτε γνώριζαν είτε υπέθεταν από την οικονομική επιφάνεια των γυναικών ότι στις θυρίδες φύλαγαν ένα μικρό θησαυρό.

Η πρώτη γυναίκα που ανακάλυψε ότι τα μετρητά και τα κοσμήματα που διατηρούσε στη θυρίδα τράπεζας είχαν κάνει «φτερά» είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ: «όταν την άνοιξα και έλειπαν όλα μου τα χρήματα και κοσμήματα, έχασα το έδαφος από τα πόδια μου. Στην αρχή στην τράπεζα δεν με πίστεψαν γι’ αυτό που είχε συμβεί και με αντιμετώπισαν με δυσπιστία. Αμέσως το κατήγγειλα στην αστυνομία και υπέβαλα μήνυση. Μάλιστα ο κλειδαράς που ήρθε στην τράπεζα είπε ότι έχει παραβιαστεί η κλειδαριά».

Η γυναίκα που έπεσε θύμα των ληστών συνέχισε λέγοντας στον Alpha: «δυστυχώς μετά από κάποιες ημέρες αποκαλύφθηκε ότι είχαν διαρρηχθεί και άλλες θυρίδες και είχε εξαφανιστεί το περιεχόμενό τους. Εύχομαι σύντομα να βρεθούν οι δράστες του εγκλήματος. Στη θυρίδα είχα χρήματα και κοσμήματα, πολλά από τα οποία ήταν δώρα από τον πατέρα μου και τον άντρα μου, τα οποία είναι αναντικατάστατα».

«Δύο τα κλειδιά, μία η γλώσσα και φαινόταν παραβιασμένη η γλώσσα της θυρίδας. Οι περισσότεροι των υπαλλήλων ένιωθαν σαστισμένοι. Δεν νομίζω ότι κάποιος τυχαία θα πήγαινε να χτυπήσει τέσσερις θυρίδες που υπήρχαν αντικείμενα αξίας και χρήματα. Νομίζω ότι κάποια πληροφόρηση θα την είχαν», ανέφερε ο δικηγόρος του θύματος.

Το περιεχόμενο των θυρίδων και οι ιδιοκτήτριες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι θυρίδες, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκουν σε τέσσερις πολύ γνωστές κυρίες της κοσμικής και επιχειρηματικής Αθήνας. 

Η πρώτη θυρίδα ανήκει  σε σύζυγο επιχειρηματία  με τα αρχικά Κ.Α. και είχε μέσα στη θυρίδα μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας 1.100.000 ευρώ. 

Η δεύτερη θυρίδα ανήκει επίσης σε σύζυγο επιχειρηματία με τα αρχικά Κ.Τ.  και τα μετρητά και τα κοσμήματα που είχε τοποθετήσει υπολογίζεται ότι ειναι 1.500.000 ευρώ.

Η τρίτη θυρίδα ανήκει σε γυναίκα επιχειρηματία και είχε βάλει στη θυρίδα 1 εκατομμύριο ευρώ, καθώς και κοσμήματα. 

Η τέταρτη θυρίδα ανήκει και αυτή σε γυναίκα επιχειρηματία με τα αρχικά Μ.Γ. Είχε 43.000 ευρώ και κοσμήματα. Η κάτοχος της συγκεκριμένης θυρίδας ήταν αυτή που ανακάλυψε πρώτη την κλοπή στις αρχές Νοεμβρίου. 
Ειδοποίησε την τράπεζα και έτσι σήμανε ο συναγερμός. Οι άλλες τρεις θυρίδες βρίσκονται ακριβώς δίπλα στη δική της. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...