Κοινωνία

Μίνα Γκάγκα: Δεν τηρούνται τα μέτρα στην Βόρεια Ελλάδα

Στο «κόκκινο» βρίσκονται τα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», η Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο Σωτηρία, Μίνα Γκάγκα, η οποία βρίσκεται από χθες στην περιοχή. Σημείωσε, μάλιστα, ότι το άνοιγμα εκεί θα αργήσει, καθώς δεν τηρούνται τα μέτρα.

«Τα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας πιέζονται πάρα πολύ από τα κρούσματα. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, γιατί τα νοσοκομεία που έχουν 170 ή 180 κρεβάτια, αυτή τη στιγμή νοσηλεύουν 130-140 περιστατικά κορονοϊού. Είναι τρομακτικό το φορτίο που έχουν. Η Αθήνα δεν έχει πίεση κι εμείς στο νοσοκομείο Σωτηρία έχουμε και κενές κλίνες ΜΕΘ και πολλές κοινές κλίνες COVID». ανέφερε η κ. Γκάγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσθεσε δε ότι «νομίζω ότι στη Βόρεια Ελλάδα μάλλον θα αργήσει το άνοιγμα. Η παρακολούθηση γίνεται μέρα με τη μέρα, δεν ξέρω πώς θα γίνει η άρση του lockdown με τόσα κρούσματα. Εδώ όλοι οι συνάδελφοι φωνάζουν να μη γίνει καμία άρση, καθώς δεν τηρούνται τα μέτρα».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται