Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σαντορίνη - Ομολόγησε ο δολοφόνος του ξενοδόχου

Γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Σαντορίνη και στη συνέχει τον έλουσε με βότκα και έβαλε φωτιά στο πτώμα για να σβήσει τα ίχνη του στις φλόγες.

Μοιάζει απίστευτο όμως ένας 20χρονος Αλβανός εργάτης σε ξενοδοχείο έφθασε σε σημείο να δολοφονήσει το αφεντικό του για ένα χρέος 200 ευρώ και να προσπαθήσει να εξαφανίσει το πτώμα βάζοντας του φωτιά με βότκα και χαρτιά. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή να δουν με ποιους είχε διαφορές ο 69χρονος και τελικά μέσα από κάμερες να φθάσουν στα ίχνη του και να του περάσουν χειροπέδες. Οι πληροφορίες λένε ότι ο δράστης ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι ότι το κίνητρο ήταν οικονομικό καθώς το αφεντικό του χρωστούσε 200 ευρώ από πέρυσι και δεν τον είχε εξοφλήσει. 

https://www.youtube.com/watch?v=4r31HLHVkv0&t=2s

Οι κάμερες πρόδωσαν τον δολοφόνο του ξενοδόχου 

 

Η μεθοδική έρευνα στα πλάνα από κάμερες επιχειρήσεων στην Οία οδήγησε τους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών στον εντοπισμό του δολοφόνου του 69χρονου ξενοδόχου Νίκου Χάλαρη.

Το ίδιο το ξενοδοχείο δεν διέθετε κάμερες ασφαλείας, έτσι οι αστυνομικοί αναζήτησαν οπτικό υλικό από άλλες επιχειρήσεις στην ίδια περιοχή. Ο νεαρός αλλοδαπός είχε καταγραφεί να φεύγει από το σημείο όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο του θύματος Nikos Villas, λίγα λεπτά πριν ειδοποιηθεί η Πυροσβεστική για τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε ένα μικρό χώρο δίπλα στη ρεσεψιόν το μεσημέρι της Παρασκευής και οδήγησε στον εντοπισμό του νεκρού ιδιοκτήτη.

Μετά από πολύωρη ανάκριση, ο 20χρονος ομολόγησε ότι πήγε στο ξενοδοχείο για να ζητήσει τα χρήματα που του χρωστούσε ο ιδιοκτήτης από εργασίες που είχε κάνει, αλλά διαπληκτίστηκαν και ήρθαν στα χέρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι ο δολοφόνος δεν πήρε το πανάκριβο ρολόι που φορούσε το θύμα, ενώ και το χρηματοκιβώτιο του ξενοδόχου βρέθηκε απείραχτο. Σύμφωνα με πηγές, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να ληστέψει τον άτυχο ξενοδόχο, αλλά μόνο να πάρει τα 200 ευρώ της οφειλής, ενώ απέδωσε τον θάνατό του σε ατύχημα πάνω στην συμπλοκή! Πάντως, οι αστυνομικοί σχηματίζουν σε βάρος του νεαρού Αλβανού δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Η νεκροτομή που είχε προηγηθεί στη Νάξο δεν είχε φωτίσει τα ακριβή αίτια θανάτου του 69χρονου, που η σορός του ήταν απανθρακωμένη σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην διακρίνεται αν έφερε κάποιο χτύπημα ή τραύμα. Ωστόσο, τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, έκαναν τους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών να ερευνούν την υπόθεση ως εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, εκτίμησαν εξ αρχής ότι το θύμα γνώριζε τον δράστη, καθώς δεν εντοπίστηκαν ίχνη έρευνας, αλλά ούτε και παραβίασης στους χώρους του ξενοδοχείου.
 

https://www.youtube.com/watch?v=lvNo-uxDUo4&t=1s

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...