Κοινωνία

Κούγιας για Σφακιανάκη: Έχει νόμιμη άδεια για το όπλο – Δεν είναι χρήστης ναρκωτικών

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη, μίλησε για την περιπέτεια του τραγουδιστή το βράδυ της Κυριακής (29/11) όταν σε σε μπλόκο της Αστυνομίας στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου για τα μέτρα τήρησης του κορονοϊού βρέθηκε στην κατοχή του ένα όπλο και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Όπως είπε ο κ. Κούγιας στον ΑΝΤ1 ο Νότης Σφακιανάκης είχε επί χρόνια νόμιμη άδεια για το όπλο. «Λόγω κορονοϊού δεν μπόρεσε να την ανανεώσει» τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσο για τα ναρκωτικά δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν είναι χρήστης. «Αρνήθηκε ότι είναι δική του. Το αντίθετο μάλιστα» είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για την κοκαΐνη. Σημείωσε πάντως ότι η κατηγορία που τον βαρύνει είναι για «κατοχή προς ιδία χρήση».

«Ο Νότης Σφακιανάκης έχει δώσει εξηγήσεις και θα τις δώσουμε και στο δικαστήριο. Θα έχουμε ένα αίσιο τέλος στην υπόθεση αυτή» πρόσθεσε ο κ. Κούγιας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...