ξενοδοχειο Σαντορίνη
Κοινωνία

Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου ξενοδόχου στη Σαντορίνη

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου γνωστού ξενοδόχου μετά από φωτιά σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη. Η φωτιά, η οποία ήταν μικρής έκτασης ξέσπασε σε χώρο του «Nikos Vilas» στην Οία και μετά από λίγη ώρα σβήστηκε. Η σορός του ξενοδόχου Νικόλαου Χάλαρη εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι στο σημείο βρέθηκαν και κηλίδες αίματος και για τον λόγο αυτό κλιμάκιο από την Αθήνα μετέβη άμεσα στην Σαντορίνη για να ερευνήσει τις συνθήκες θανάτου του επιχειρηματία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φως στην υπόθεση καλείται τώρα να ρίξει ο ιατροδικαστής. Το γεγονός ωστόσο ότι δίπλα στο πτώμα του 60χρονου άνδρα δεν βρέθηκε κάποιο μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, απομακρύνει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία άλλωστε ο άτυχος ξενοδόχος δεν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα που ήταν δυνατόν να τον οδηγήσουν στην αυτοχειρία. Το πτώμα του Νικόλαου Χάλαρη έχει ήδη μεταφερθεί στην Νάξο και είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί εκεί η νεκροψία – νεκροτομή, ενώ εάν χρειαστούν εξειδικευμένες ιατροδικαστικές ενέργειες, θα μεταφερθεί άμεσα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά για τα περαιτέρω. 

Ο Νικόλαος Χάλαρης είναι γνωστός επιχειρηματίας του νησιού και γενικώς δεν είχε διαφορές στην Σαντορίνη τόσο με συναδέλφους του, όσο και με κατοίκους. Ωστόσο, οι αστυνομικοί στην Σαντορίνη, με καθοδήγηση από τους έμπειρους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής ερεύνησαν το χώρο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ίχνη παραβίασης σε πόρτες ή παράθυρα, ή ίχνη έρευνας στο χώρο που να συνηγορούν στο κίνητρο της ληστείας. Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν έχουν βρεθεί ίχνη παραβίασης ή έρευνας στο χώρο. Στο μεταξύ, στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ έχουν μεταφερθεί, οικιακά γκαζάκια που βρέθηκαν στο χώρο με το απανθρακωμένο πτώμα του ξενοδόχου και ερευνώνται για τυχόν αποτυπώματα και DNA. Στην περίπτωση που το πόρισμα του ιατροδικαστή δείξει εγκληματική ενέργεια, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θα εμπλακεί πιο ενεργά, ενώ θα σταλεί άμεσα κλιμάκιο ειδικευμένων αστυνομικών στην Σαντορίνη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ