Κοινωνία

Συλλήψεις για κάνναβη σε Καβάλα και Ξάνθη

Με χειροπέδες βρέθηκαν δύο 23χρονοι και ένας 18χρονος στην Κοζάνη, όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς στο σπίτι του ενός από αυτούς, που το είχε… «στολίσει» με γυάλινα βάζα γεμάτα κάνναβη, σε συνεργασία με τους άλλους δυο φίλους του!

Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι άνδρες της Ασφάλειας Εορδαίας και Κοζάνης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας κατέσχεσαν 11 γυάλινα βάζα τα οποία περιείχαν συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 333 γραμμαρίων και έναν πλαστικό τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης. Οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Συλλήψεις για κάνναβη σε Καβάλα και Ξάνθη

Ο σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός Έλληνας σε οικισμό της Καβάλας, ξετρύπωσε μία νάιλον συσκευασία και ένα μεταλλικό κουτί που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 119 γραμμαρίων. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Σε έναν οικισμό της Ξάνθης έφτασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας για να κάνουν έρευνα στην κατοικία ενός υπόπτου, αλλά τις τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 66,6 γραμμαρίων που είχε στην κατοχή του τις ξετρύπωσαν στο διπλανό οικόπεδο! Ο κάτοχός τους συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ