Κοινωνία

Νοσοκομείο Δράμας: “Ψάχνουμε κρεβάτια για διασωληνωμένους”

Τεράστιο είναι το πλήγμα που έχει προκαλέσει στη Δράμα το δεύτερο κύμα κορονοϊού, όπως τόνισε η κα Νίτσα Κιόρτεβε, νεφρολόγος, πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Δράμας, στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

«Μιλάμε για μεγάλο αριθμό κρουσμάτων αναλογικά με τον πληθυσμό μας, ένας πληθυσμός 100 χιλιάδων κατοίκων, μιλάμε για αθρόα προσέλευση στο νοσοκομείο. 140 ασθενείς νοσηλεύονται στις κλινικές, 12 είναι στη ΜΕΘ διασωληνωμένοι και δύο ακόμα ασθενείς διασωληνωμένοι δεν έχουν κρεβάτι, δεν ξέρουμε που να τους μεταφέρουμε», είπε. Και συνέχισε: “Αυτό το πράγμα δεν έχει τέλος. Αυτή την στιγμή άλλοι δύο ασθενείς βρίσκονται στον χώρο του χειρουργείου διασωληνωμένοι και ψάχνουμε κρεβάτια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κυρία Κιόρτεβε που νόσησε και η ίδια κάνει λόγο για 80 νοσηλευτές – διοικητικούς και 25 γιατρούς που είναι στα σπίτια τους και νοσούν, σημειώνοντας πως το νοσοκομείο είναι χρόνια υποστελεχωμένο. “Η Βόρεια Ελλάδα πεθαίνει, η Δράμα πεθαίνει, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας”, σημείωσε φορτισμένη.

Ακούστε όσα είπε στο Νίκο Ευαγγελάτο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...