Θοδωρή Παυλίδη
Κοινωνία

Θρήνος για τον 25χρονο: Το νεαρότερο θύμα κορονοϊού στην Ελλάδα

Η είδηση του θανάτου του 25χρονουΘοδωρή Παυλίδη, από την Δήμητρα Σερρών, από κορονοϊό εχει σκορπίσει θλίψη σε συγγενείς, φίλους συμμαθητές, αλλά και σε ολόκληρη την χωρά, καθώς είναι το νεαρότερο θύμα του φονικού ιού στην Ελλάδα. 

Ο αδερφός του 25χρονου μίλησε για τις δύσκολες ώρες της οικογένειάς του. «Είναι πολύ σκληρό και τώρα προσπαθώ να είμαι δυνατός γιατί εγώ είμαι τώρα ο άντρας στην οικογένεια» είπε μιλώντας στο MEGA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εκλιπών ήταν μέλος πολύτεκνης οικογένειας, εμφάνισε υψηλό πυρετό και αρχικά νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. 

«Είχε 40 και πυρετό και εμετούς έκανε και τα λοιπά. Έμεινε στις Σέρρες μια εβδομάδα και μετά άλλες δύο εβδομάδες ήταν στο Παπανικολάου» είπε ο αδερφός του 25χρονου και συνέχισε: «Δεν μίλησα μαζί του. Ενημερωνόμασταν κάθε ημέρα από τους γιατρούς. Μία ήταν καλύτερα, μία χειρότερα, μετά περιμέναμε να τον εγχειρήσουν, αλλά θέλαμε να βγει αρνητικός στον κορονοϊό, ήταν να βγει, να του κάνουν εξετάσεις την Δευτέρα να δούνε, αλλά δεν άντεξε…».

«Απ’ ό,τι μας είπανε, ακόμα το εξετάζουν για πιθανά σενάρια, δεν έφταιγε 100% ο κορονοϊός. Ο ιός έφταιγε μεν, αλλά ήταν και μια επιπλοκή, ο αδερφός μου είχε και πρόβλημα με την καρδιά του», συμπλήρωσε, ενώ ανέφερε: «Απ’ ό,τι κατάλαβα, είχε αδυναμία στην καρδιά, από μια επέμβαση που είχε κάνει πριν 4 – 5 χρόνια και τον βρήκε δυστυχώς εκεί, δεν άντεξε η καρδιά του».

Εν τω μεταξύ ένας φίλος του 25χρονου, ο οποίος νόσησε και αυτός με κορονοϊό, μίλησε με τη σειρά του για τον χαμό του 25χρονου: «Και εγώ το πέρασα, τώρα επανήλθα, είχα και εγώ κολλήσει, έχει πολλά κρούσματα δυστυχώς, ο καθένας προσπαθεί, να μπορέσει να μην έρθει σε πολλές επαφές. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το πράγμα τώρα, αυτό ήταν ένα χτύπημα, δηλαδή ειδικά για τους γονείς του, τις αδερφές του, τον αδερφό του, όλους, ήταν πολύ αγαπητό παιδί, πολύ αγαπητό…».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ