Δημήτρης Βερβεσός
Κοινωνία

Κορονοπάρτι Βερβεσού - Δήλωση δικηγόρου: Ο νόμος ισχύει για όλους

«Ο νόμος ισχύει έναντι όλων, χωρίς καμία εξαίρεση. Η εισαγγελία ενήργησε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της. Θα εκθέσω τις απόψεις μου, ως οφείλω», δήλωσε ο Δημήτρης Βερβεσός μετά την εισαγγελική παρέμβαση για το πάρτι γενεθλίων του ίδιου του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στο γραφείο του. 

Νωρίτερα την Κυριακή έγινε γνωστό ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα κατά του κορονοϊού (άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου έγινε γνωστό ότι ο κ. Βερβεσός έκανε πάρτι στο γραφείο του ανήμερα των γενεθλίων του. Με το σύνθημα «σεισμός, σεισμός Δημήτρης Βερβεσός» ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, μαζί με φίλους και συνεργάτες, γιόρτασε τα γενέθλιά του εν μέσω lockdown. Από τα βίντεο φαίνεται πως δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο προστασίας ενώ ο κ. Βερβεσός ήταν ο μόνος που φορούσε τη μάσκα του. 

Ο κ. Βερβεσός, με δήλωσή του μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, διέψευσε πως έγινε κάποιο πάρτι στον χώρο του γραφείου του, αναφέροντας: «Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι». Ωστόσο, οι εικόνες που δημοσιεύει το ethnos.gr, αποδεικνύουν πως και πάρτι έγινε και κανένα μέτρο προστασίας δεν τηρήθηκε.  

Τη συγκέντρωση για τα γενέθλια του Δημήτρη Βερβεσού στο γραφείο του, σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, γράφοντας: «Εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν πάρτι με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος. «Ήταν όλοι εδώ» και «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ανέβασαν στο instagram. Αποστροφή!».

https://twitter.com/bogdanosk/status/1329902565107118086?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1329902565107118086%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ethnos.gr%2Fellada%2F134262_dimitris-berbesos-meta-tin-eisaggeliki-parembasi-o-nomos-ishyei-gia-oloys

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ