τροχαίο στη Πάτρα
Κοινωνία

Τροχαίο στην Πάτρα με 5 τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 8:30 το βράδυ της Τετάρτης (18/11) στην οδό Γλαύκου, στο ύψος της Ακρωτηρίου.

  Όπως αναφέρει το thebest.gr, το τροχαίο σημειώθηκε όταν δύο οχήματα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να καταλήξουν στις προστατευτικές μπάρες που υπάρχουν στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πέντε τραυματίες. Οι τέσσερις από τους τραυματίες επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο και πρόκειται για τους γονείς και δύο ανήλικα παιδιά. Τραυματίας είναι και η οδηγός του άλλου οχήματος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας ήταν επί της Ακρωτηρίου και είχε κατεύθυνση προς την Οβρυά ενώ το άλλο όχημα βρισκόταν στην οδό Γλαύκου.

Στο σημείο έφτασαν 3 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος:

GALLERY

τροχαίο στη Πάτρα
τροχαίο στη Πάτρα
τροχαίο στη Πάτρα
τροχαίο στη Πάτρα
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...