Άρτεμις Βασίλη
Κοινωνία

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Σε απόγνωση η οικογένειά της

Σε απόγνωση παραμένει η οικογένεια της 19χρονης Αρτεμις Βασίλη από το Κορωπί, καθώς έχουν περάσει 32 ημέρες από τότε που εξαφανίσθηκε και το μυστήριο παραμένει άλυτο. 

Παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας αλλά και εθελοντών, κανένα στοιχείο δεν έχει βρεθεί για τη νεαρή κοπέλα και τις πιθανές κινήσεις που ακολούθησαν από το τελευταίο στίγμα του κινητού της στον προαστιακό σταθμό της Παλλήνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κινητό της τηλέφωνο έκλεισε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στην οδό Λεονταρίου και Νικολάου Δέδε κοντά στον προαστιακό σταθμό της Παλλήνης.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν και νέα έρευνα στο συγκεκριμένο σημείο του στίγματος, αλλά δεν βρήκαν κανένα στοιχείο της αγνοούμενης. Εν τω μεταξύ σύμφωνα το Star, πριν από λίγες μέρες, άγνωστο πρόσωπο – πιθανότατα γυναίκα – απέστειλε μήνυμα στο κινητό του αδερφού της κοπέλας λέγοντας ότι γνωρίζει πού βρίσκεται η εξαφανισμένη 19χρονη.

Για να το αποκαλύψει αυτό, όμως, ζήτησε 5.000 ευρώ. Έπειτα από σειρά μηνυμάτων, το ποσό έπεσε στα 1.111 ευρώ. Όταν ο αδερφός ζήτησε φωτογραφίες ή να μιλήσει με τη 19χρονη, τότε η γυναίκα διέκοψε την επικοινωνία και εξαφανίστηκε και αυτή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά πάσα πιθανότητα επρόκειτο για φαρσέρ που έπαιξε με την αγωνία των συγγενών της εξαφανισμένης κοπέλας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...