περιπολικό το βράδυ
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι - Την σκότωσε η ίδια της η κόρη;

Συνεχίζεται το θρίλερ με την άγρια δολοφονία μίας 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα και ως ύποπτοι έχουν προσαχθεί μια 15χρονη και ο 17χρονος φίλος της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εντοπισμός τους έγινε σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, όταν τυχαία οι αστυνομικοί τους βρήκαν στο πλαίσιο των ελέγχων κατά του κορονοϊού. 

Έπειτα από ερωτήσεις αστυνομικών φέρονται να ομολόγησαν πως σκότωσαν την 50χρονη στην Αγία Βαρβάρα και προσπάθησαν να διαφύγουν στη Βόρεια Ελλάδα. 

Στη συνέχεια, ύστερα από την εξακρίβωση των στοιχείων τους, διαπιστώθηκε ότι η ανήλικη είναι η κόρη της 50χρονης, που είχε εξαφανιστεί από την ημέρα της δολοφονίας. 


Επιπλέον, ο φίλος της 15χρονης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έχει συγγενή στο Σιδηρόκαστρο, ωστόσο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόθεσή τους ήταν να φύγουν από τη χώρα και να πάνε στη Ρουμανία.

Το πρωί της Κυριακής ενημερώθηκε για τις εξελίξεις το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και το απόγευμα της Κυριακής οι δύο ανήλικοι μεταφέρθηκαν από τις Σέρρες στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστούν.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας 

 

Η γυναίκα δολοφονήθηκε με ιδιαίτερα βάναυσο τρόπο λίγες ώρες πριν το lockdown. Ο δράστης ή οι δράστες την έδεσαν χειροπόδαρα και τη μαχαίρωσαν ενώ το σπίτι βρέθηκε ψαγμένο χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διαπιστωθεί αν έχει αφαιρεθεί κάτι.

Η γυναίκα έμενε στο υπερυψωμένο ισόγειο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αγία Βαρβάρα με την 15χρονη κόρη της, η οποία στη συνέχεια εξαφανίστηκε και την αναζητούσαν οι αρχές. 

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό πρόσωπο μπήκε στο διαμέρισμα της γυναικάς και ήρθε αντιμέτωπο με τη φρίκη.

Η 50χρονη μητέρα ήταν νεκρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου, δεμένη χειροπόδαρα με υφασμάτινους ιμάντες και έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Το σπίτι είχε ψαχτεί ενώ η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ