Κοινωνία

Χαϊδάρι: Νεκρός πεζός που παρασύρθηκε από όχημα

Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ στη λεωφόρο Αθηνών κοντά στο Παλατάκι, στο Χαϊδάρι. Ο άτυχος άνδρας εθεάθη να πετάγεται ξαφνικά στον δρόμο από τη διαχωριστική νησίδα.

Τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα έχασε χθες το βράδυ στο Χαϊδάρι ένας 36χρονος, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να διασχίσει τη λεωφόρο Αθηνών, στο Παλατάκι. 

Σύμφωνα με το STAR, αστυνομικοί και στελέχη του ΕΚΑΒ τον έβαλαν στο ειδικό φορείο, ενώ τα τραύματα του άνδρα ήταν κυρίως εσωτερικά λόγω του τροχαίου, κι έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις του. 

Ο άτυχος άνδρας πετάχτηκε ξαφνικά στη λεωφόρο Αθηνών από τη διαχωριστική νησίδα και ο διερχόμενος οδηγός έκανε απότομο ελιγμό προσπαθώντας να τον αποφύγει, αλλά δυστυχώς τον χτύπησε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...