απαγόρευση στις μετακινήσεις
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Νέα μέτρα: Έρχεται απαγόρευση στις μετακινήσεις από νομό σε νομό

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News, στην ενημέρωση της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, αναμένεται να ανακοινώσει την απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, ειδικά για την Αττική, για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αιτιολόγηση είναι πως «φιλόδοξοι» εκδρομείς από την Αττική, θα επιχειρήσουν να μετακινηθούν σε «κίτρινες» περιοχές, όπου η εστιάση θα είναι ανοιχτή και λειτουργεί κανονικά, μετά και τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Περιοχές όπως το Ναύπλιο, η Αργολίδα, η Εύβοια, η Αράχωβα τα …καταφέρνουν με την πανδημία του κορονοϊού και τα κρούσματα κινούνται σε χαμηλά επίπεδα. Από την άλλη, αυτομάτως γίνονται «υποψήφιες» για επισκέψεις από τους Αθηναίους και όσους βρίσκονται γενικότερα στην Αττική.

Όλα αυτά, θα ανακοινώθουν πάντα σε ενδεχόμενο που η Αττική δε θα «γκριζάρει», δηλαδή δε θα ακολουθήσει τα χνάρια της Θεσσαλονίκης και των Σερρών, που βρίσκονται από τα ξημερώματα της Τρίτης σε ολικό lockdown.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...