Κοινωνία

Ο Έκτορας, ο σκυλάκος που δέχτηκε μαχαιριές... χαμογελάει ξανά!

Ο Έκτορας, το αδέσποτο σκυλάκι που δέχθηκε την άνανδρη επίθεση με μαχαίρι από καθηγητή στη Νίκαια, φιλοξενείται στο κέντρο περίθαλψης αδέσποτων ζώων στον Κορυδαλλό και η κατάστασή του είναι πολύ καλή. Ο Πρόεδρος του σωματείου και Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, μιλάει στην ΕΡΤ για το έργο του κέντρου.

Επέστρεψε πιο δυνατός και εμφανίζεται χαμογελαστός ο Έκτορας, που χωρίς φόβο και ενδοιασμό παρά τα όσα πέρασε, δέχεται τα στοργικά χάδια των ανθρώπων που όλες αυτές τις μέρες τον φρόντιζαν, από τη στιγμή που δέχτηκε την άνανδρη και βάναυση επίθεση από τον 54χρονο καθηγητή στη Νίκαια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σκυλάκι φιλοξενείται στο κέντρο περίθαλψης αδέσποτων ζώων στον Κορυδαλλό και η κατάστασή του πλέον είναι πολύ καλή. Μάλιστα, όπως είπε ο κτηνίατρος Σαράντης Κορώνης στην ΕΡΤ: «Αρχικά ο σκύλος ήταν σε άσχημη κατάσταση. Είχε βαθιά τραύματα, είχε επηρεαστεί και ο πνεύμονας, αλλά ήταν δυνατός, τα κατάφερε και στο χειρουργείο και πλέον η κατάστασή του βελτιώνεται. Δείχνει εμπιστοσύνη στο προσωπικό του κέντρου».

Ποια είναι η διαδικασία για τον Έκτορα από εδώ και πέρα; Όπως είπε, ο Πρόεδρος του σωματείου και Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης: «Ο Έκτορας θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα, θα επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του αλλά αυτή τη φορά θα δοθεί με πράξη υιοθεσίας, δηλαδή θα εφαρμόσουμε το πρωτόκολλο και θα κάνουμε απροειδοποίητους ελέγχους. Είχε χαθεί ο σκύλος, είχε φύγει από το σπίτι πριν από 12 μέρες περίπου λόγω κακοκαιρίας. Επειδή είχε παραλείψει ο ιδιοκτήτης να του βάλει μικροτσίπ, εμείς θα προχωρήσουμε σε δικιά μας διαδικασία υιοθεσίας που σημαίνει ότι θα τον ελέγχουμε».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ