Πάτρα 55χρονος κατηγορείται για αρπαγή
Κοινωνία

Πάτρα: Πακιστανός κατηγορείται για αρπαγή και βιασμό 23χρονης Ρουμάνας

Στον ανακριτή οδηγείται την Πέμπτη ο 55χρονος άνδρας που φέρεται να άρπαξε και να κράτησε φυλακισμένη την 23χρονη πρώην σύντροφό του στην Πάτρα.

Όπως καταγγέλλει η γυναίκα, σύμφωνα με το thebest.gr, όλα ξεκίνησαν στις 9 Οκτωβρίου όταν ο άνδρας την άρπαξε και την πήγε σπίτι του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες και όσα φέρεται να εξήγησε η 23χρονη στις αρχές, ο άνδρας δεν ήθελε να δεχθεί το τέλος της σχέσης τους. Αφού έμειναν για δύο ημέρες κλεισμένοι στο σπίτι του, μεταφέρθηκαν στο σπίτι της 23χρονης. 

 

Περιγράφει ως μαρτυρικές τις ημέρες που πέρασε δίπλα του καθώς, όπως υποστηρίζει, τη χτυπούσε και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Το μαρτύριό της έληξε στις 12 Οκτωβρίου, όταν κατάφερε να καλέσει την αστυνομία χωρίς να το αντιληφθεί ο 55χρονος.

Ο 55χρονος που κρατείται στην αστυνομία, κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, απειλή, εξύβριση και αρπαγή ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 23χρονης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές