Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Έγκλημα πάθους η φρικτή δολοφονία στο Λουτράκι! - Τα νέα στοιχεία

Ανανέωση:

Συμπληρώνεται το παζλ για το έγκλημα που συγκλονίζει το Λουτράκι. Ο δράστης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μία 45χρονη μασέρ και τον φαρμακοποιό σύντροφό της. Διέφυγε με το αυτοκίνητο του άτυχου άντρα που βρέθηκε καμένο. Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία και εικόνες για τη διπλή δολοφονία

Σκηνές φρίκης στο Λουτράκι με τη διπλή δολοφονία να συγκλονίζει το Φλάμπουρο και ολόκληρη την πόλη. Η αστυνομία είναι πεπεισμένη πως έχει να κάνει με ένα έγκλημα πάθους.

Δράστης φέρεται ο 45χρονος πρώην φίλος και σύντροφος της άτυχης γυναίκας. Πρόκειται για έναν Ουκρανό ηλικίας 45 – 50 ετών, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία σκότωσε το ζευγάρι και διέφυγε, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι λεπτομέρειες για το φονικό προκαλούν ανατριχίλα.

Ο δράστης αιφνιδίασε τα θύματά του και τρύπωσε μέσα στο σπίτι που ζούσαν στο Φλάμπουρο. Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τόσο την 45χρονη μασέρ και τον φαρμακοποιό, με τον οποίο συζούσε το τελευταίο διάστημα. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο αιματοβαμμένο σπίτι αντίκρισαν τις δύο σωρούς στο πάτωμα μέσα σε λίμνες αίματος.

Αμέσως μετά το έγκλημα, ο καταζητούμενος διέφυγε με το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας και λίγο πιο κάτω του έβαλε φωτιά. Μάλιστα βγαίνοντας από το σπίτι του διπλού φονικού έβαλε λουκέτο στην πόρτα και κλείδωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του άνδρα και της γυναίκας, ενώ τα ακριβή αίτια αναμένονται μετά τη διενέργεια της νεκροψίας και της νεκροτομής.

https://youtu.be/X1cp4HvIFJU

Αρχικό κείμενο:

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης 45χρονης γυναίκας στο Λουτράκι. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της μαζί με ένα ακόμα άτομο.στο σπίτι μίας 45χρονης Ουκρανής βρέθηκε νεκρή η ίδια και ένα ακόμη άτομο.

Και οι δύο ήταν πεσμένοι στο δάπεδο γεμάτοι αίματα και όλα δείχνουν ότι έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας

Ένα εφιαλτικό σκηνικό σκηνικό αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν τελικά μπήκαν στο σπίτι της 45χρονης από την Ουκρανία που δεν έδινε σημεία ζωής, καθώς βρήκαν νεκρή τόσο την ίδια όσο και ένα ακόμη άτομο, που κατά πληροφορίες είναι άνδρας! Και οι δυο ήταν πεσμένοι στο δάπεδο γεμάτοι αίματα και όλα δείχνουν ότι έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας.

Στο σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου έχουν φτάσει άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που το ερευνούν εξονυχιστικά, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής για να εξετάσει τις δυο σορούς και να αποφανθεί για τον τρόπο με τον οποίο προκλήθηκε ο θάνατός τους.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς λίγο πριν τη 01.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αστυνομικές Αρχές από την ώρα της πυρκαγιάς αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Δεν μπορούσαν να μπουν όμως στο διαμέρισμά της χωρίς εισαγγελική παραγγελία. Η άτυχη κοπέλα διατηρούσε και ένα μικρό σπιτάκι στην περιοχή που βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο.

Σήμερα το πρωί ένας γείτονας είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτά της και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε για έρευνα. Σύμφωνα με το loutrakiblog, που δημοσιεύει και τις παρακάτω εικόνες, η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Δίπλα της, επίσης νεκρός ήταν και ένας άντρας. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο Γιώργος Γκιώνης, δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων μίλησε στο newsit.gr για το έγκλημα και την ταυτότητα της άτυχης γυναίκας. “Προσπαθούμε να μάθουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Το σενάριο που θέλει εκτός από την γυναίκα να είναι νεκρό μέσα στο σπίτι της και ένα δεύτερο άτομο φαίνεται να ισχύει, ωστόσο ακόμα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Φυσικά και την γνωρίζαμε την συγκεκριμένη γυναίκα, ζούσε πολλά χρόνια στην περιοχή, ενώ διατηρούσε δική της επιχείρηση στο Λουτράκι”.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...