κλειστό σχολείο
Κοινωνία

Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα λόγω κρουσμάτων

Tα σχολεία και τμήματα σχολικών μονάδων που κλείνουν λόγω κρουσμάτων του κορονοϊού αυξάνονται, προκαλώντας ανησυχία και προβληματισμό σε γονείςεκπαιδευτικούς αλλά και υγειονομικές Αρχές.  

Ειδικότερα, 158 σχολικές μονάδες και τμήματα θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα. Δείτε τη σχετική λίστα από το Υπουργείο Παιδείας εδώ (Η λίστα ανανεώνεται συνεχώς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζονται οι καταλήψεις

Στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, η συνέλευση της συντονιστικής επιτροπής των μαθητών της Αθήνας, αποφάσισε το Σάββατο ότι θα συνεχιστούν οι καταλήψεις στα σχολεία. Μάλιστα οι μαθητές καλούν τους εκπαιδευτικούς να μην προχωρήσουν στην εφαρμογή του μέτρου των απουσιών κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης.

Οι μαθητές εξέλεξαν τη νέα Συντονιστική Επιτροπή και το πρόγραμμα δράσης το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  1. Τη Δευτέρα να γίνουν παντού Γενικές Συνελεύσεις σχολείων και συνεδριάσεις των Συντονιστικών Επιτροπών στους δήμους για να αποφασίσουν συλλογικά οι μαθητές τη συνέχεια του αγώνα.
  2. - Συνάντηση μέσω zoom με Συντονιστικές Επιτροπές σε όλη την Ελλάδα.
  3. -Συγκέντρωση την Τετάρτη 7 Οκτώβρη στις 10.00 στο μετρό Αμπελοκήπων, με τους μαθητές να δηλώνουν «είναι αυτονόητο ότι θα κλείσουμε τα σχολεία μας και θα συμμετέχουμε στη διαδήλωση μαζί με όλο το λαό για να μπουν οι φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής στη φυλακή».
https://www.youtube.com/watch?v=HKx7enRZA1c

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...