Κοινωνία

«Πονοκέφαλος» για την ΕΛ.ΑΣ. λόγω κορονοϊού: Διοργανώνουν μέσω των social media πάρτι σε σπίτια στην Αθήνα

Πονοκέφαλο στις αρχές της χώρας προκαλούν τα κρυφά και ιδιωτικά πάρτι που διοργανώνονται εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού σε σπίτια στην Αθήνα, τα προσκλητήρια των οποίων στέλνονται μέσω των social media.

Για το φαινόμενο μίλησε στην πρωινή εκπομπή το Mega ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος και περιέγραψε το δύσκολο έργο της αστυνομίας να βάλει «φρένο» στα ιδιωτικά πάρτι που ολοένα και πληθαίνουν στην πρωτεύουσα, σε μια στιγμή που τα κρούσματα παρά τα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα μεγάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Μαυροειδάκος, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ξέρουν ακριβώς τι γίνεται, αλιεύονται πληροφορίες και ήδη γίνονται συσκέψεις στη ΓΑΔΑ για να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν αυτό το φαινόμενο αν εξελιχθεί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να εισέλθει στα σπίτια δίχως εισαγγελική παρέμβαση, επομένως δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των ατόμων και να επιβληθεί το ανάλογο πρόστιμο. Να σημειωθεί ότι η ΕΛ.ΑΣ. είχε βρεθεί αντιμέτωπη με μια παρόμοια κατάσταση το καλοκαίρι στη Μύκονο.

Να σημειωθεί ότι για την Αττική έχει επιβληθεί το μέτρο του ανώτατου ορίου των συναθροίσεων στα 9 άτομα, προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 269 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, με τα 197 να εντοπίζονται στην περιφερειακή ενότητα Αττικής.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...