Κοινωνία

Κορονοϊός -κρουαζιερόπλοιο: Λάθος τα αρχικά αποτελέσματα - Αρνητικά και τα 12 δείγματα

Αρνητικά στον κορωνοϊό είναι τελικά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, και τα 12 τεστ που έγιναν σε μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου Mein Shiff 6, το οποίο τα ξημερώματα της Τρίτης κατέπλευσε στον δεύτερο διεθνή επιβατικό σταθμό κρουαζιέρας «Θεμιστοκλής» του ΟΛΠ, στην πύλη Ε-12 (πρώην Κανέλλου). Λίγο μετά τις 7:30 ανέβηκε στο πλοίο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, προκειμένου να κάνει τα επαναληπτικά τεστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμφωνα με πληροφορίες, έγινε λάθος με τα αρχικά αποτελέσματα των δειγματοληπτικών τεστ στα οποία υποβλήθηκαν 150 άτομα του πληρώματος και λανθασμένα θεωρήθηκε πως τα 12 ήταν θετικά στο κορωνοϊό.

Εντός των επόμενων ώρων αναμένεται να βγουν και επίσημα τα αποτελέσματα των επαναληπτικών τεστ, τα οποία θα βάλουν τέλος στην αγωνία πληρώματος και επιβατών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...