Αγίους Αναργύρους νηπιαγωγειο
Κοινωνία

Συναγερμός στους Αγίους Αναργύρους: Θετικό στον κορονοϊό παιδί νηπιαγωγείου

Κρούσμα κοροναϊού εντοπίστηκε σε μαθητή στο 10ο Νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων, με το σχολείο να κλείνει για 14 μέρες.

Κατόπιν ενημέρωσης του ΕΟΔΥ θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία αναγνώρισης και ιχηλάτησης των επαφών του παιδιού, στον σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο καθώς και στις εξωσχολικές του δραστηριότητες.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού στο Facebook:

«Σήμερα το μεσημέρι επιβεβαιώθηκε θετικό κρούσμα σε μαθητή του 10ο Νηπιαγωγείου Αγίων Αναργύρων.

Αμέσως, ενημερώθηκε ο Δήμος, από τη Διεύθυνση του Σχολείου και η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας ενώ ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες του σχετικού πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ και ενημερώθηκαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς.

Πριν από λίγη ώρα με νέα ενημέρωση, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία του σχολείου για 14 ημέρες, ενώ απόψε θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους χώρους του σχολείου από τον Δήμο και θα σφραγιστεί.

Κατόπιν ενημέρωσης του ΕΟΔΥ θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία αναγνώρισης και ιχηλάτησης των επαφών του παιδιού, στον σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο καθώς και στις εξωσχολικές του δραστηριότητες, αθλητικές, κλπ

Μετά από σχεδόν 15.000 κρούσματα στη χώρα μας, ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε και στο Δήμο μας, την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση με απόλυτη υπευθυνότητα.

Σε διαρκή συνεργασία με τους υπεύθυνους φορείς, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού θα πάρει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία και την ασφάλεια όλων και θα ενημερώνει εγκαίρως την πόλη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ