πορτμπαγκάζ
Κοινωνία

Προσοχή: Αυτό κάνεις και καταστρέφεις το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σου

Γενικά δεν είναι νέο το να κάνεις πράγματα που χωρίς να το θέλεις, καταστρέφουν το αυτοκίνητό σου. Αυτό που γίνεται συνήθως είναι το λάθος με το λαμπάκι του αυτοκινήτου, ωστόσο υπάρχουν και άλλα χειρότερα.

Ωστόσο υπάρχει ένα πράγμα που κάνεις και καταστρέφεις το πορτμπαγκάζ σου, που τόσο καιρό δεν γνώριζες ότι γίνεται. Πώς γίνεται αυτό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το λάθος που κάνουμε είναι να δίνουμε σημασία στις χειρολαβές που είναι εσωτερικά στο πορτμπαγκάζ. Αυτές οι χειρολαβές είναι εκεί για να τις πιάνουμε και να κατεβάζουμε το και μετά να το αφήνουμε, αφού η βαρύτητα κάνει τα υπόλοιπα.

Ωστόσο αυτό που κάνουν οι περισσότεροι είναι να βάζουν τα δάχτυλά τους εξωτερικά. Πιέζουν δηλαδή τη μεταλλική επιφάνεια του καπό και το κατεβάζουν.

Αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Κι αυτό γιατί με αυτό τον τρόπο συμβαίνει ακόμη και το πιο απλό, ότι τραυματίζεται δηλαδή το χρώμα του αμαξώματος ειδικά από δαχτυλίδια κλπ.

Έτσι σε μακροχρόνια χρήση αρχίζουν να υπάρχουν προβλήματα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελληνοτουρκικά 0

Μέγα κάζο! Οι Ρώσοι “καρφώνουν” την Άγκυρα: Οι Τούρκοι δεν μπορούν να θέσουν σε λειτουργία τους πυραύλους S-400 κατά της Ελλάδος

Ρώσοι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν ότι δεν έχουν αποσαφηνιστεί από τουρκικής πλευράς, οι πιθανοί λόγοι για την έλλειψη...