Τάε Κβον Ντο μετανάστες
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Λόγω κακοκαιρίας μεταφέρονται στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις 778 μετανάστες

Την προληπτική μεταφορά 778 συνολικά επωφελούμενων από τις δομές φιλοξενίας Μαλακάσας, Σχιστού και Ελαιώνα στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Τάε Κβον Ντo πραγματοποίησε το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Επιπλέον, θα μετακινηθούν, εντός της ημέρας, σε ξενοδοχειακό κατάλυμα 28 ασυνόδευτοι ανήλικοι, που διαμένουν στην ασφαλή ζώνη της δομής φιλοξενίας του Σκαραμαγκά.

Πρόκειται για επωφελούμενους που διαβιούσαν σε κοινόχρηστους χώρους εντός των δομών φιλοξενίας, οπότε και κρίθηκε αναγκαία η μετακίνησή τους, λόγω της σφοδρότητας της κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει τις επόμενες ημέρες την Αττική. Η παραμονή τους θα διαρκέσει τουλάχιστον 2 ημέρες μέχρι και την εξασθένιση των δυσμενών καιρικών φαινομένων. Παράλληλα, στον χώρο θα εφαρμοστούν αυξημένα μέτρα φύλαξης από την Ελληνική Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το υπουργείο επισημαίνει ότι δε θα μετακινηθούν οι θετικοί στον ιό COVID-19 επωφελούμενοι, αλλά και οι ιχνηλατημένες επαφές τους που παραμένουν σε ειδικούς χώρους υγειονομικής απομόνωσης εντός των δομών. Μετά το πέρας της κακοκαιρίας, όλοι οι επωφελούμενοι θα επιστρέψουν άμεσα στις δομές φιλοξενίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ