τηγανητό αυγό
Κοινωνία

Ένας ξεχωριστός τρόπος για να σερβίρεις τηγανιτό αυγό

Μήπως ψάχνετε έναν διαφορετικό και… κομψό τρόπο να σερβίρετε ένα αυγό; Μήπως έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια;

Τότε, ήρθε η στιγμή να μάθετε για το αυγό… φάκελο. Είναι γνωστό πως το διαδίκτυο είναι γεμάτο ιδέες και ανθρώπους που μοιράζονται τα μυστικά τους. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν και εκείνα που σχετίζονται με τη μαγειρική και η αλήθεια είναι πως πολλά εξ αυτών μας έχουν λύσει τα χέρια! Ένα από αυτά που κάνει τον γύρω των social media το τελευταίο διάστημα είναι μια τεχνική που παρουσιάζει έναν διαφορετικό τρόπο σερβιρίσματος του αυγού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο νέος τρόπος ψησίματος του αυγού που έγινε viral

Τον, ομολογουμένως, πρωτότυπο τρόπο ψησίματος και σερβιρίσματος του αυγού μοιράστηκε ο χρήστης του TikTok @sunnycusine και αμέσως κοινοποιήθηκε και στο Twitter. Τι γίνεται με το αυγό;

Ξεχωρίστε τον κρόκο από το ασπράδι. Ρίξτε το ασπράδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή γουόκ και δημιουργήστε ένα κύκλο, μέχρι να γίνει ένα λεπτό στρώμα. Οταν ψηθεί, ρίξτε στη μέση τον κρόκο και τυλίξτε το σαν έναν φάκελο. Αφήστε το λίγο να ψηθεί και αναποδογυρίστε. Ετοιμο!


Ενώ πολλοί ενθουσιάστηκαν με το κόλπο, ορισμένοι δήλωσαν απογοητευμένοι επειδή στο βίντεο δεν αποκάλυπταν πώς είναι ο κρόκος. Λίγες ημέρες μετά, μια φωτογραφία με το κρόκο εμφανίστηκε στο Twitter, ικανοποιώντας αρκετούς χρήστες των social media.

https://twitter.com/jadedcreative/status/1304130944685821952?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1304452012751298560%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fgastronomie%2Fviral-tropos-psisimatos-aygoy-ton-kanoyn-fakelo

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ