λεωφορείο Α8
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Στο Πειθαρχικό οδηγός λεωφορείου που έβρισε χυδαία γυναίκα

Από πειθαρχικό συμβούλιο θα περάσει ο οδηγός λεωφορείου, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο που τράβηξε επιβάτης της γραμμής και διακινήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να βρίζει χυδαία μία γυναίκα, η οποία δεν είχε προλάβει να βάλει τη μάσκα της, ενώ στη συνέχεια διαπληκτίστηκε και με άλλη επιβάτιδα που διαμαρτυρηθηκε για τη συμπεριφορά του. Το περιστατικό, το οποίο η μία εκ των δύο γυναικών έχει ήδη καταγγείλλειι στην εταιρία, συνέβη την περασμένη Δευτέρα στο Μαρούσι κατά τη διάρκεια δρομολογίου της γραμμής Α8.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγα λεπτά πριν η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), για τον οδηγό, ο οποίος φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο, έχουν ήδη ενεργοποιηθρί οι πειθαρχικές διαδικασίες με την εταιρία να προαναγγέλλει «βαρύτατες κυρώσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΣΥ έχει ως εξής:

«Ο.ΣΥ. Α.Ε. σταθερά προσηλωμένη στο έργο της, που είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού, καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές της. Με αφορμή περιστατικό που προβάλλεται σε βίντεο και δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρίας, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της Ο.ΣΥ. Α.Ε., έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες. Σε περιστατικά, όπως το ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρίας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ