Κοινωνία

Συμβολικό μήνυμα για την αναγκαιότητα χρήσης μάσκας σε Δημοτικό της Λαμίας

Με ένα συμβολικό και ιδιαίτερο μήνυμα για την αναγκαιότητα χρήσης της μάσκας, υποδέχτηκε τους μικρούς μαθητές, σήμερα,  Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου στη Λαμία.

Τους σύστησε στον “Δεκατεσσερούλη” και την “Εικοσούλα” , τα δίδυμα αρκουδάκια που πήγαν στο σχολείο με μάσκα και κάθισαν στα θρανία τους, φορώντας τη και περιμένοντας να αρχίσει το μάθημα.

Ειδικότερα, το πρωί ο Διευθυντής του 14ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, είπε στα παιδιά ότι βρήκε στην είσοδο του Σχολείου, όπου συστεγάζονται και συνδιοικούνται  τα 14ο & 20ο Δημοτικά Σχολεία Λαμίας, δύο αρκουδάκια, αγοράκι και κοριτσάκι,  που περίμεναν και ήθελαν να φοιτήσουν στα Σχολεία στην πρώτη τάξη.

Φορούσαν τη μάσκα τους και παρακάλεσαν τον Διευθυντή για την εγγραφή, όπως αναφέρει το lamiareport.gr. Ο Διευθυντής ανταποκρίθηκε άμεσα και έγραψε τα δύο αρκουδάκια. Το ένα στο 14ο και το άλλο στο 20ο. Δεν είχαν όμως πιστοποιητικό γέννησης μαζί τους και ούτε ήξεραν το όνομά τους.

«Έτσι στο MySchool γράφτηκαν ως «Δεκατεσσερούλης» και «Εικοσούλα»» αναφέρει ο διευθυντής, ο οποίος έδωσε στα αρκουδάκια και την κονκάρδα του κάθε Σχολείου.

«Κάθισαν σε ατομικά θρανία και περιμένουν όλους τους μαθητές και μαθήτριες των Σχολείων, ειδικά βέβαια τα πρωτάκια, τα συνομήλικά τους.

Αύριο, όπως και κάθε μέρα θα υποδέχονται τους μικρούς συμμαθητές και συμμαθήτριές των και μαζί θα μάθουν πώς να φορούν τη μάσκα και πολλά άλλα στο διάβα αυτής της δύσκολης για όλους χρονιάς.

Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία και δύναμη στα παιδιά μας, στους  γονείς των και στους εκπαιδευτικούς.

Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε ένα ιό, αρκεί να ακούμε τους ειδικούς και να εφαρμόζουμε πιστά τα μέτρα, δύσκολα ομολογουμένως για όλους. Ας ευχηθούμε να βγούμε από αυτή την κρίση κερδισμένοι και καλύτεροι», καταλήγει το μήνυμα του διευθυντή.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...