Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ρόδος: Τι έκαναν ιδιοκτήτες των μπαρ προκειμένου να αυξήσουν τα κέρδη τους!

Ένα ακόμα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο νησί της Ρόδου, βρέθηκε προχθές (10-09-2020) να λειτουργεί μετά τα μεσάνυχτα με αποτέλεσμα να ανασταλεί η λειτουργία του για τρεις ημέρες και να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του! Το ίδιο χρονικό διάστημα συνελήφθη στη Ρόδο άλλος επιχειρηματίας ο οποίος παραβίασε τους όρους σφράγισης του καταστήματός του και το λειτουργούσε κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που διενεργούνται για την τήρηση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης της πανδημίας, αστυνομικοί εντόπισαν το συγκεκριμένο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος να λειτουργεί και έτσι κινήθηκε η νόμιμη διαδικασία που αφορά επιβολή προστίμου και σφράγιση του καταστήματος για τρεις ημέρες. Από την άλλη πλευρά, ένας άλλος ιδιοκτήτης εντοπίστηκε να λειτουργεί κανονικά την επιχείρησή του παρά το γεγονός ότι είχε ανασταλεί η λειτουργία της για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τις προηγούμενες ημέρες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη με την αυτόφωρη διαδικασία του υπευθύνου και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη.

Επίσης προχθές στο αεροδρόμιο της Ρόδου συνελήφθη ένα ακόμα άτομο το οποίο κατά την άφιξή του στο νησί μας, σε έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε μαζί του την απαραίτητα συμπληρωμένη ηλεκτρονική φόρμα ταξιδιώτη PLF (Passenger Locator Form) όπως ορίζει ο σχετικό νόμος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί και σε βάρος του να κινηθεί η νόμιμη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...