Κοινωνία

Φθιώτιδα: Ανήλικη λήστεψε ηλικιωμένο και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Πλούσιο παρελθόν στην διάπραξη κλοπών και ληστείας είχε ένα ανήλικο κορίτσι, το οποίο είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι ενός ηλικιωμένου στην περιοχή Ανθήλη της Φθιώτιδας, το βράδυ της Τετάρτης. Μόλις τον είδε να βγαίνει, εξαπέλυσε επίθεση πρωτοφανούς βιαιότητας με σκοπό να τον ληστέψει!

Η αδίστακτη πιτσιρίκα χτύπησε άγρια με τα χέρια της τον άτυχο ηλικιωμένο, τον πέταξε στο έδαφος και, όταν εκείνος δεν μπορούσε να αντιδράσει, έψαξε τις τσέπες του και άρπαξε όσα χρήματα είχε πάνω του! Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή ενώ το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες.

Μόλις ο ηλικιωμένος πήρε εξιτήριο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων και αναγνώρισε αμέσως την ανήλικη δράστιδα, η οποία εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για ληστεία και πρόκληση σωματικής βλάβης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ληστεία από ανήλικο και στον Πύργο

Και στον Πύργο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας ανήλικος ο οποίος επιτέθηκε σε έναν ηλικιωμένο στον χώρο στάθμευσης ενός σούπερ μάρκετ και άρπαξε από τις τσέπες του το ποσό των 300 ευρώ. Ωστόσο, κατά τον σωματικό έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν μόλις 35 ευρώ και η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί αν ο ανήλικος διέθετε συνεργό που παρέλαβε τα υπόλοιπα χρήματα. Στο μεταξύ, ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου που του άσκησε δίωξη για ληστεία.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...