Κοινωνία

Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού σε δρόμο της Ξάνθης έπεσε άνδρας

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της Δευτέρας άνδρας στη Ξάνθη, ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να οδηγηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Ασπίδα, κοντά στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, όταν ο άνδρας γυρνούσε στην κατοικία του, αφού προηγουμένως είχε βγει για να αθληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα xanthinea.gr, το θύμα δέχθηκε την επίθεση από τον δράστη πισώπλατα, με το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργών να μην αποκλείεται.

Ο κακοποιός κατάφερε να αρπάξει από το άτυχο θύμα τα χρήματα που είχε επάνω του καθώς και το κινητό του τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο άνδρας που μεταφέρθηκε ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, διαπιστώθηκε πως είχε πάθει διάσειση.

Οι αστυνομικές αρχές της πόλης διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του κακοποιού, ενώ όπως αναφέρεται, κατά το τελευταίο διάστημα οι επιθέσεις με σκοπό τη ληστεία έχουν αυξηθεί στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...