δεύτερο χέρι
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κάντε οικονομική ανακαίνιση στο σπίτι σας από "δεύτερο χέρι"

Η αγορά second hand επίπλων και αντικειμένων, είναι μια βιώσιμη λύση για το σπίτι, αλλά και μία ευκαιρία να ανακαλύψετε μοναδικά και ιδιαίτερα πράγματα που σίγουρα θα χαρίσουν περισσότερη προσωπικότητα στους χώρους.

Πριν αρχίσετε την αναζήτηση τους, καλό θα ήταν να γνωρίζετε, ποια από αυτά απαιτούν μία πιο προσεκτική ματιά. Οι ειδικοί και επαγγελματίες του χώρου προτείνουν τα τρία πράγματα που σίγουρα αξίζει να αποκτήσετε με μία second hand αγορά.

Φωτιστικά:

Ο βασικότερος λόγος που δεν θα μετανιώσετε για αυτή την επιλογή, είναι επειδή εκτός από τις απεριόριστες επιλογές που έχετε, ακόμα και αν υπάρχει κάποια βλάβη στο φωτιστικό, Η επανασύνδεση του δεν είναι τόσο δύσκολη όσο ακούγεται.

Επίσης, ακόμα και αν το μέταλλο τους έχει φθαρεί, μπορούν πολύ εύκολα να βαφτούν με το κατάλληλο σπρέι.

https://gr.pinterest.com/pin/551339179368146877/

Έπιπλα:

Σαφώς και τα μεταχειρισμένα έπιπλα αξίζουν. Μπορείτε να ανακαλύψετε εξεζητημένα και σπάνια κομμάτια, που δύσκολα θα δείτε στις εκθέσεις των μεγάλων αλυσίδων.
Αν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ίσως και να μην χρειαστεί κάποια παρέμβαση.

Αν πάλι υπάρχουν φθορές, αλλά είναι ακριβώς το στιλ που αναζητάτε, σκεφτείτε ευρηματικά και προχωρήστε σε DIY λύσεις. Διαφορετικά, ζητήστε τη βοήθεια ενός μαραγκού ή ενός ταπετσέρη, ανάλογα με το σημείο που εντοπίζεται η φθορά.

https://gr.pinterest.com/pin/241364861266311410/

Διακοσμητικά αντικείμενα:

Τα παλιά αντικείμενα, όπως κρύσταλλα, κηροπήγια, καθρέφτες κτλ, εκπέμπουν πάντα γοητεία και πολυτέλεια. Επομένως, σε περίπτωση που βρείτε κάποιο σε καλή κατάσταση, μη χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε.

Τα πράγματα για τα οποία καλό θα ήταν να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί πριν προχωρήσετε στην αγορά τους, είναι οι μεταχειρισμένες συσκευές και οι λόγοι είναι εξής:

Πρώτο και βασικότερο, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί πλήρως, οπότε ζητήστε από τον πωλητή, να το ενεργοποιήσει μπροστά σας.

Επίσης, το πιο πιθανό είναι να έχουν κατασκευαστεί με παλαιότερη τεχνολογία, πράγμα που σημαίνει ότι θα καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια για να λειτουργήσουν.

Τέλος, εάν πρόκειται για συσκευή όπως πλυντήριο πιάτων ή πλυντήριο ρούχων, βεβαιωθείτε ότι οι συνδέσεις νερού είναι καθαρές και ότι ο πωλητής σας δίνει όλους τους σωστούς σωλήνες για να το εγκαταστήσετε στο σπίτι σας.

https://gr.pinterest.com/pin/174936766764235386/

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές