Γιώργος Στράγκας
Κοινωνία

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Στράγκας

Θρήνο στο δημοσιογραφικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Γιώργου Στράγκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως την Κυριακή 23 Αυγούστου.

Η ΕΡΤ αποχαιρέτησε τον συνάδελφο με ένα συγκινητικό μήνυμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη τον εκλεκτό συνάδελφο Γιώργο Στράγκα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή αιφνιδίως, την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020.

Ο εκλιπών, επί σειρά ετών, προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ΕΡΤ και διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό και το ήθος του, τόσο ως διευθυντής παραγωγής σε τηλεοπτικές εκπομπές όσο και ως μουσικός παραγωγός και παρουσιαστής στο ραδιόφωνο.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του» αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού.

Το προφίλ του Γιώργου Στράγκα στο facebook γέμισε από συγκινητικά μηνύματα συναδέλφων που έσπευσαν να θυμηθούν ορισμένες από τις στιγμές που είχαν περάσει με το δημοσιογράφο και να εκφράσου τα συλλυπητήρια τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...